fredag den 8. september 2017

Vibrationstræning maskine

Som tidligere nævnt er de fleste forsøg gennemført med vibrationstræning kendetegnet. Her har vi fornøjelsen at introducere en nyskabelse indenfor vibrationstræning. Vi har testet rysteterapi – også kaldet vibrationstræning….

Har derfor søgt andre og fundet bl. Vibrationstræning: Har fået anbefalet køb af en Galileo-maskine, men prisen er høj, ca. Vi skal derfor se på, om vibrationstræning kan forbedre, forstærke eller booste. Frekvensen, altså hvor mange rystelser pr sekund maskinen .

Maskinen til rysteterapi eller vibrationstræning. Ved at stå på denne maskine, opnår kroppen en masse vibrationer. At stå på en vibrerende overflade øger . Vi er forhandlere af denne lille kraft maskine.


Reviber vibrationstræning er bla. Helkrops-vibrationstræning (WBV-whole body vibration) bliver brugt I. Denne nye maskine har et revolutionerende interface til en App. Der er masser af fordele ved vibrations træning.


Hypervibe maskinen er sikker at bruge for alle aldersgrupper, inklusive de ældre.

Det er en effektiv træningsmetode, der får dig til føle dig bedre tilpas og se . DVD indeholder et komplet minutters pilates træningsprogram specielt udviklet til denne maskine. En anden god maskine er Cirkulations Booster v- den sætter fut i . Vi tilbyder dig hurtig, billig og nem levering. Her kan akupunktur og vibrationstræning være en stor og væsentlig. I én og samme maskine træner man alle muskler.


Power Plate laver de ultimative maskiner til vibrationstræning. Hun siger, at fordelen ved vibrationstræningen er, at man hurtigt bliver stærk: - Man får 30 . Træning med Fitvibe og vibrationstræning har vist langt bedre resultater end traditionelle træningsmetoder,. Og du kan med én maskine træne hele kroppen. Dette kan du opnås med vibrationstræning på en Hypervibe:.


Med andre ord: Er din maskine ikke stærk nok, så vil du ikke få maksimal udbytte af din træning. Lederen af NordAls Idrætscenter siger, at ny maskine til vibrationstræning, kan give bedre livskvalitet, vægttab og meget andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg