søndag den 19. november 2017

Nilfisk bravo mundstykke

Sammenlign priser og læs anmeldelser af nilfisk mundstykke Støvsugertilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Hvis du også skal bruge et nyt teleskoprør, så anbefaler .

Dette mundstykke er udviklet til at give dig optimal udnyttelse, når der skal støvsuges. Bravo leveres med en speciel adapter til at forbinde din slange med luftmadrassen. Inklusiv teleskoprør og diverse mundstykker.


Nilfisk King Luksus kombimundstykke.

Speedy Clean mundstykke Electrolux til kun 19DKK. Vaskbart hygiejnefilter og parket mundstykke. Den kommer med et AeroPro Extreme Power Pro motordrevet mundstykke, som. Turbo-mundstykke (til dyrehår). Køb billigst her med hurtig levering!


Forventet levering: 2-hverdage. Bravo vil din daglige rengøring blive gjort hurtigere og nemmere på en. HEPA FILTER TIL NILFISK STØVSUGER.


Kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til Støvsugere.

Philips har et sært pileformet mundstykke, der suger sig helt ned til . Power Pro Systemet kombinerer en effektiv motor med DustPro mundstykke for nem . Slangen er mm og passer til bl. Til alle vores støvsugere hører der forskellige mundstykker og udstyr, som. Til denne støvsuger følger et Dyson Soft Roller-mundstykke, hvilket både fjerner større partikler af snavs og fint støv samtidig. En kombination af nylon og kulfibre . ProAnimal mundstykke turbobørste som er let at rengøre og egnet til.


Smalt mundstykke med en bredde på 1mm. Mundstykket er specielt designet til små vinduer og passer til Kärcher. Komplet tilbehør - Ekstra parket mundstykke. Du kan købe nilfisk extreme org. Med AirflowMax-teknologi og TriActive-mundstykke Den nye Philips Performer Compact-støv.


Kliksystem ved buet rør og mundstykke: JA . Effektivt støvoptag: En stærk motor og et godt konstrueret mundstykke sikrer det bedste støvoptag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg