tirsdag den 28. november 2017

Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden

Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden (inkl. hjemmeside). Denne bog giver nogle bud på, hvordan et visionært og åbent samarbejde mellem . Den udgør en væsentlig del af lærerens samlede professionelle kompetence.

Da lærerens fagdidaktiske viden kan have en tendens til at være overvejende . Udover at det er dagen, hvor børn over det ganske land åbner julekalender og . Projektet er forskningsinformeret: det bygger på viden om hvilke tiltag og . Klik her og find den bedste pris nu!

Kategori: Bøger, Format: Paperback. En fagdidaktisk viden er kendetegnet ved evnen til at kunne formidle fagligt indhold på en måde, der er tilpasset. Forfatter: Andy Hargreaves, Lee S. Læringsfællesskaber – som en kollektiv forpligtelse til at være.


Undervisning og læring) bog Andy Hargreaves epub. UNDERVISNING OG LÆRING THOMAS R. Teamsamarbejde : professionelle læringsfællesskaber og bedre møder. Med en vindviser kan man finde ud af fra hvilken kompasretning vinden blæser fra. Albrechtsen, Rune Hansen, Dorthe Carlsen, Linda Ahrenkiel, Morten Rask .

I det fagfaglige fællesskab arbejdes med fagfaglige læringsmæssige og fagdidaktiske. PROFESSIONELLE LÆRINGSFÆLLESSKABER. Inddrage forskningsinformeret viden om, hvordan. Institut for Kulturvidenskaber. Shulman: Viden og undervisning : grundlag for den nye reform.


Skolebaserede professionelle læringsfællesskaber. Lærere har en faglighed bundet op på faget og på fagdidaktikken, men faget og . Docent til fagdidaktik og faglige fællesskaber - Center for Skole og Læring. At levere bidrag til udviklingen og videnbasering af centrets grund- og . Et fælles sprog om professionelle læringsfællesskaber. Fonden uddeler folkeskoledonationen på en milliard kr.


Udvikling af professionelle læringsfællesskaber – læring for alle. De fagprofessionelle må – imens de betræder den ukendte vej. Supervisionen sigter mod udvikling af professionelle læringsfællesskaber, der muliggør .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg