onsdag den 1. november 2017

Fjern lugt køleskab eddike

Er dit køleskab begyndt at lugte underligt, og kan du ikke få bugt med. Man skal skylle grundigt efter, for sæbevandet fjerner ikke bakterierne. Er der nogen som har et godt råd til, hvordan man fjerner lugten af gammel.

Dufter køleskabet mere af sure sokker end lækre råvarer, trænger det formentlig til en ordentlig omgang. Afrimningsskålen bag skabet og . Eddikeblanding er et godt rengøringsmiddel til dit køleskib. LÆS OGSÅ: Hvordan undgår du, at køleskabet lugter?

Synes du, at dit køleskab har tilegnet sig en ubestemmelig lugt af gammel mad? Og måske udretter en gang almindelig rengøring ikke det . Har fået et næsten nyt køleskab, men det er blevet brugt til at opbevare røget laks. Efterfølgende vil en skål med eddike dæmpe lugten på sigt.


Hvis køleskabet er kommet til at lugte, skal hele køleskabet gås efter for gammel mad og derefter gøres grundigt rent. Bolius: Hvordan undgår du, at køleskabet lugter? Indvendigt gør du sådan: Vask skabet med lunkent vand tilsat 1-skefulde eddike.


Nogle bruger en kombination af halv kop eddike og halv kop. Bag fryseren - gælder også køleskabet, er der en lille beholder der .

At gurgle en opløsning af natron og vand vil fjerne dårlig ånde. Både eddike og bagepulver fjerner dårlig lugt, og du vil derfor have en friskduftende. Dårlig lugt kan først og fremmes fjernes ved rengøring af køleskabet.


Når du bemærker den offensive hvidløg lugt, skal du fjerne det fra køleskabet sikkert at. Opret en løsning, der består af en del hvid eddike med en del vand. Husmoderråd – Tip 7: Eddike fjerner kalk.


Fjern køleskabslugt med bagepulver. Det virker til at fjerne lugt fra det meste, og er ikke et værre produkt, end at det sagtens kan bruges til også at fjerne lugt fra f. Gnid en halv citron over skærebrættet for at fjerne kødsaft og lugt. Tag en halv citron, og gnid pletterne med den - eller eddike - før du vasker . Rlugtfjerner er særdeles effektiv mod lugtgener fra bl. Lugte er skabt af bakterier, så ved at dræbe bakterier, du fjerner den offensive lugt.


Vask indersiden af køleskabet med eddike opløsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg