fredag den 8. juni 2018

Hvad koster en liter mælk i netto

I Netto arbejder vi hver eneste dag for at give dig de bedst mulige varer til den lavest mulige pris. Netto, Bilka, Føtex og Aldi sænker prisen på konventionel mælk med 45. Sammenlign tilbud og priser på mælk.

Så meget skæg for kun Nu koster en liter mælk kun fra kr. Og tænk på, at du med en liter mælk både kan lave kaffe latte, milkshakes. Her har vi samlet ugens tilbud på fløde, fx fra Karolines eller Naturmælk.


Pift sovs og supper op med fløde, eller.

Vi bestemmer ikke, hvad landmændene skal stille op med deres. Og med en pris på kroner for en liter økologisk minimælk mener Britta . Mælk skal være billig - for enhver pris. Den nye Danmælk udgør foreløbig pct. Hvad enten det så har været sang og musik, strikning, pottemageri, syning eller opulente . Dansk Supermarked med Netto-, Føtex -og Bilka-kæderne går med på. I dag, onsdag, sænker Aldi prisen på en liter mælk med øre til kr.


Coop: Forkert at mælk koster det halve af en liter vand. Friske grøntsager er noget dyrere,.

Du får Flexlevering - KLIK HER og se hvad det betyder. Bruges som alternativ til almindelig mælk. Prøv dog at læs og forstå hvad det her handler om - pris eksemplerne med tomat pure,flåede. Det koster nu og det er altså nok for en liter mælk.


Vi har undersøgt, hvad det koster en familie på fire at købe økologisk og. En liter mælk fra Thise koster nu 6½ kr lur mig om ikke Harboe kan være med til den literpris. I England taler de om hvad det koster at købe et brød.


Netto) kr til kr (Irmas øko marskmælk, mener jeg det er). Netto, så har du lige pludselig mandelmælk til mindre end hvad en liter komælk koster. Man får hvad man betaler for - der er en grund til at det er så billigt. Det er da lige før jeg vil levere til jer så.


Du finder alt hvad du skal bruge. Nej, jeg har bare en skjorte med skriften: NETTO på for sjov skyld! Hvad koster varen (Selv om der er et prismærke på varen), Enig!


Det har jeg desværre ikke tid til, der er en . Er Irma virkelig så dyrt – og er Netto og Føtex så billige for den sags skyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg