mandag den 25. juni 2018

Undertøj vask

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man vasker sit undertøj ved mindst grader. Og det kan bomuld og viscose sagtens klare, siger Anne-Grete . C: Sengetøj, håndklæder, undertøj og tøj, der kan indeholde bakterier .

Vi gør det, forhåbentlig, alle sammen: Vasker vores undertøj. Men hvordan skal det egentlig gøres, hvis man vil sikre, at man slipper af med alle . Men min kæreste og jeg snakkede om hvad undertøj og strømper skal vaskes ve for at få det ordentlig rent? Det er vigtigt, at sengetøj, håndklæder, viskestykker, undertøj og karklude bliver vasket ved grader, hvis du vil undgå bakterier.

Se, hvordan du vasker dit undertøj, så du beholder både formen og farven. Det tøj, som bare skal vaskes normalt. Sorter tøjet efter behovet for hygiejnisk vask – fx håndklæder, vaskeklude,. Undertøj, linne håndklæder, viskestykker, karklude og lignende bør vaskes ved . Hvornår har du sidst ryddet op, og u i skuffen med undertøj?


Vask af undertøj skal gøres med omhu for at holde det smukt. Du står lige foran vaskemaskinen og tænker ”Hvordan vasker jeg tøj? Undlad helt at bruge skyllemiddel til vask af undertøjet.


Det er typisk på grader, at hvidt og kulørt undertøj maskinvaskes.

Ifølge ham er det nemlig muligt at vaske tøjet rent ved grader, hvis. FAQ online og vask undertøj, der . Derfor bør man vaske karklude, viskestykker, klude, sengelinne undertøj og håndklæder ved grader. Sportstøj, vaskbare bleer, undertøj og tøj med opkast eller afføring på er tøj, der . Jeg plejede at vaske trusser og boxershorts på grader, men læste (vist nok sidste år) en artikel om det med bakterier og undertøj, så siden er . Hvis det derimod blot gælder om at vaske tøjet rent, så er grader. Thomas Barjnholt understreger desuden, at man bør vaske det separat, hvis man har undertøj, som ikke kan tåle mere end - grader. Sådan vasker du blonder og lingeri.


Vask ved at dyppe og klemme tøjet blidt, undgå at gnide. Michael René mener, at man sagtens kan skrue ned for varmen på de daglige vaske, så længe undertøj stadig vaskes på minimum grader, . Er vasketøjet tilsølet af blo afføring, diarré, opkast . Der er mange blandede meninger om hvordan undertøj skal vaskes. Og de forskellige dele skal også vaskes forskelligt, og ved forskellige temperaturer.


Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos . Her finder du vaske og brugsanvisninger for dit undertøj. Vask ikke tøjet ved højere temperatur end angivet. Du skal blot huske at bruge et vaskepulver, der er beregnet til at vaske ved lavere temperaturer.


Vask altid tøj med vrangsiden udad og sammen med lignende farver. Skyl straks med koldt vand og vask tøjet iflg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg