onsdag den 13. juni 2018

Matcha te piskeris

Ingen matcha te uden matcha pulver, for det er selvfølgelig teen, der har hovedrollen. Men hvorfor er det nødvendigt med et bambus piskeris? Brug den sammen med matcha skeen og .

Du kan piske kop efter kop af den lækreste matcha. Sådan laver jeg matcha te med bambus piskeris. Her ser du en klassiske måde, som.


Til den japanske te ceremoni bruges denne form for piskeris til at få teen til at skumme.

Se vores nye video om at piske matcha te. Kunstfærdigt udført håndlavet piskeris af bambus. Du kan bruge en lille elektrisk pisker eller et klassisk bambus piskeris. Her finder du alt hvad du skal bruge til at brygge din egen matcha te.


Vi tilbyder også en stort udvalg. Matcha grøn te pulver ceremonial grade Øko. Fint, lyst bambus-piskeris til Matcha. Te krus Herbal Collection Pukka.


Når du har pisket din matcha te, skyller du bambus piskeriset og sætter det over denne holder.

En smart holder til matcha bambus piskeris, i fin mintgrøn fajance. Det bedste værktøj til at piske din matcha blød og cremet. Bambus piskeris til at piske matcha.


Den ultimative grønne te - giver god energi og er en særdeles sund start på morgenen. Pisk blandingen til en ensartet konsistens med et bambus piskeris, der hedder Chasen. Koicha eller tyk te laves med ca.


Du kan også købe en fin holder til dit piskeris - så kan det også fungere som en . Sammenlign priser Beskrivelse Anmeldelser. Vil man opleve en ægte japansk teceremoni, men ikke lige kommer forbi landet, har man muligheden for at skabe sin egen ceremoni. Matcha-te hitter verden over, og det er ikke uden grund. Pisk vand og pulver til en skummende effekt.


Du kan dog også nærme dig noget fornuftigt med en almindelig skål fra køkkenet og et lille piskeris. Lavet af naturmaterialet bambus. Den rigtige temperatur for vandet afhænger af, hvilken slags te, der skal tilberedes.


Smart holder til bambus piskeris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg