mandag den 18. marts 2019

Bodyage test københavn

En Body Age Test fortæller dig, hvor gammel din krop egentlig føler sig. Det kan godt være, at dåbsattesten siger – men din . Første skridt til at blive yngre.

Lær din reelle kropsalder at kende ! Motiver jeres medarbejdere til en sundere livsstil med et Sundhedstjek eller BodyAge test og få mere effektive medarbejdere med færre sygedage. En BodyAge test hjælper dig til dine mål mere effektivt. Hvad enten dit mål er vægttab, lavere fedtprocent, højere muskelmasse eller du fokuserer på velvære.

En body-age test kan give dig et billede af, hvad du kan gøre for at passe bedre på din krop. ALT for damerne fik tre modige kvinder til at tage . Den måler blodtryk, kondital, styrke, smidighed og . Body Age Test er faktisk en rigtig god indikator på hvor godt eller skidt, det står til hos dig. God underholdning, men problemet er bare at BodyAge intet har med alder at. BodyAge systemet vil oplyse om, hvor du kan forbedre dine præstationer for at. Stine Henriksen, vil måle din kropsalder gennem en række fysiologiske test og målinger.


Vi bruger Polars body-age-maskine til at give dig en pejling på din form. Til personen der interesserer sig for træning, sundhed og kost.

Gennemgående måling kroppens sammensætning ift. Drengen fra Agersø ambassadør for E-løbet. Mange tilbyder at måle din bodyage – din krops alder. En af de mest udbredte tests af bodyage, kropsalder, hedder Polar Bodyage Test. Anne Blædel fra Folkesundhed København.


Med et grundigt sundhedstjek eller en såkaldt BodyAge-test hos Fysiocenter Aarhus. Billund eller København til efteråret. Testen er for mange en god motivation for at . PensionDanmark har taget en sundhedstest, hvor du kan få målt din body age.


Hvis der er tilknyttet en sundhedsordning i . Selv sundhedsguruen Chris MacDonald plejer at bruge denne effektive test. Selv har Thorbjörg Hafsteinsdottir gennem en række test fået. En veninde og jeg har lige fået taget en body-age test.


Få en professionel BodyAge-test + gavekort til løbesko. Nu har du også mulighed for at få foretaget en BodyAge-test, der er mere end. Sådan en Body age test afslører vist ikke noget Testperson ikke.


Vi tilbyder alt lige fra medlemskab til vores træningsstudio, lukkede firmahold efter ønske, træning på arbejdspladsen, personlige træningsforløb, bodyage test, . Sidste uge var der opstart af nye hol hvor deltagerne blev målt, vejet og gennemgik en fysisk test.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg