onsdag den 6. marts 2019

Vask af sort tøj eddike

Hvordan vasker man sine jeans, så de holder? Ved vask af sorte jeans, kan en god ide være at hælde én spsk. Mørkt tøj kan blive kedeligt selvom man vasker det med vaskepulver uden optiskhvidt.

Rikke elsker sort tøj, men det mister så hurtig farven. Vask med flydende brun sæbe og eddike, og skyl med eddike. Hvis du vasker og plejer dit tøj korrekt, ser det ikke blot pænere ud.


Jeg kan nævne at en del af det sorte tøj typisk er sokker, min mands t-shirts mm.

Prøv ved hver sort vask at hælde en dl. Du er tilbageholdende : hvad hvis det fades med vask ? Blid sæbe eller vaskemiddel lavet til sort tøj. For så kan det vel ikke bruges til farvet tøj. Jeg vasker altid alt med eddike, mest af miljø årsager.


Eddike fjerne evt sæberester og kalk som giver de hvide kanter. Vasketøj - Hyggesnakindlæg28. Eddike – lidt af et vidundermiddel - Hus og havehusoghavesiden.


Når du vasker hvidt tøj, så brug natron sammen med vaskepulveret.

Nogen kan ikke undvære det velduftende, bløde tøj, mens andre. Med Electrolux kan du nu få professionelle vaske- og tørreresultater hjemme hos dig selv. Dit tøj bliver ikke alene rent, men også plejet.


Nogle gange vasker jeg tøjet rent, men det er stadig fyldt med hår og fnug, som tager. Trick: Sådan gør sort peber underværker, når du vasker tøj. Brug hverken eddike eller almindeligt skyllemiddel, når du vasker tøj. Tøj skal være trygt, fremhæve ens potentiale og skjule de rigtige steder. Hvis det er sandt, bør du vide, at du har en fantastisk allieret på din side, når du vasker tøj.


Det binder farven, så dit tøj ikke falmer så let. PS: Du kan også bare anvende den “klare” eddikesyre fra supermarkedet som skyllemiddel, når du vasker tøj. Men anvend den klare opløsning . Varmt vand har en tendens til åbne tøjfibrene op, så farven kan løbe ud. Afhængig vask af jean og hvordan det er accessorized kan sorte jeans gøres for. Den eddike vil hjælpe med at opstille den sorte farve på stoffet for at hjælpe det falmer.


Det er vigtigt at slå dit tøj vrangen u når du vasker dem, for at undgå . Du har nu en billig antiperspirant. Hej PigerDer var en del snak om brug af eddikesyre istedet for alm. Nu stpr jeg og kigger på det eddikesyre jeg har stående og der står på.


Hvad skal jeg være opmærksom på når tøjet skal vaskes? Jeg har sammensat en lille miniguide til at vaske børnetøjet, så det ikke går ud af form og mister . Sort silketøj gnides med ufortyndet salmiakspiritus. Pletten gnides med varm fortyndet eddike, hvorefter tøjet vaskes.


Misfarvninger og slitage er et udpræget problem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg