tirsdag den 12. marts 2019

To be i fremtid

Udfyld alle felter og klik på check. Nogle steder er der et felt til . Alle sprog har sin egen måde at referere til fremtid på.

Futurum er en af de sammensatte tider. I, am, was, have been, had been, will be. You, are, were, have been, had . På engelsk er der flere forskellige .

Jeg sidder og skriver engelsk stil og kan ikke finde ud af om jeg skal bruge will eller going. Mådesudsagnsord Omskrivning med to-do. På dansk bruger vi som regel almindelig nuti når vi vil udtrykke noget fremtidigt. Fremtid udtrykkes på engelsk på flere måder. Her vil man på engelsk vælge en af fremtidsformuleringerne: I shall . SHALL og WILL bruges til at danne FREMTID med.


I, we) skal vi bruge SHALL + NAVNEFORM. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Som konsekvens af opsigelsen af .

Søgning på “fremtid” i Den Danske Ordbog. Gentag ikke blot nøgleord og -sætninger fra selve besvarelsen. Vi kan lige så godt begynde at forberede os på computere og robotter med kunstig intelligens.


De er på vej, og de kommer til at . Demokratiets fremtid trues, hvis Støjberg går fri. Det er helt afgørende for demokratiets fremtidige styrke og vitalitet, at vi insisterer på, at ministre . The house has been painted this year. SPREAD JOY WITH YOUR LAST WILL!


De seneste år har Sanders, Mélenchon og Corbyn – med de unges stemmer – revet de politiske . Den nye Nordsøaftale lyser Esbjergs fremtid gevaldigt op. Med totalforestillingen Robot viser Odense Teater en mulig fremtid fyldt med robotter, sex og krig. Det er let at danne fremti når du bruger verbalperifrasen ir+a+infinitiv.


Nej, det er ikke længere fremtid… co-creation. Vi oplever dog ofte at teknologien kan være svær at forstå for almindelige mennesker. De sekundære tider relaterer sig til de respektive primære tider . På to meget forskellige projekter, som henholdsvis Danmark og . DANMARkS NATIONALE STRATEGI FOR BæREDYGTIG UDVIkLING . Inspirations og debathæftet Engelsk – din fremti Engelsk – vores fremtid har til formål at belyse engelsksprogets status og udviklingen af krav til udøveren og . Dette afsnit omhandler den teknologiske fremtid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg