onsdag den 4. marts 2015

Gummifødder macbook pro

Stort udvalg af tilbehør til MacBook hos WeCoverYou. Så kan du få hjælp hos ServicePartner. Det er er irreterende hvis en Bærbar står og vipper, men fortvivl ej.

Apple tilbyder heller ikke gummifødderne som reservedel, så man kan ikke købe dem løst. Helt nye med lim på og lige til at sætte på selv. Har forhøjede gummifødder, der giver bedre ventilation - Fri adgang til alle . MacBook Pro tastaturer, touchpads, opladere, skruer etc.

Thule Vectros MacBook Bumper - Beskyttende stødfanger med. Gummifødder giver stabilitet, greb . Jeg foreslår, at vi stemmer med vores fødder, har en Mac-ejer skrevet. Udstyret med hævede slip-let gummifødder, som får din notebook til at stå godt fast på.


Forhøjede gummifødder samt lufthuller med forbedret varmefordampning. Macbook står stabilt og sikkert. Etuiet har gummifødder, der sikrer bedre afledning af varme under laptoppen.


Compulocks MacBook Security Bracket With Wedge Security Cable Lock - Sikkerhedskabelslås - 1. Twelve South ParcSlope - Stativ for MacBook og iPad Pro.

Andet, gummifødder macbook pro, perfekt macbook pro gummifødder til . Samme dag modtager jeg en kvittering. Ydermere er der lavet ventilationsåbningninger i . Snap On etuiet er let at montere, da det . Smarte støttefødder til at sætte under din laptop på skrivebordet. Forhindrer overophedning af den computer. Bestil mobil og laptop tilbehør her.


Er du ejer af en Apple MacBook, og bruger du den både som bærbar. Vi leder også efter skruer, der er skjulte bag gummifødder og. Hold øje med skruer, der gemmer sig under mærkater eller gummifødder. MacBook er udstyret med gummifødder giver en smule af elevation til.


Men ud over at der er nogle andre proaktive foranstaltninger, som du . Jeg har nogle Gummidutter til MacBook. Skriv en sms, og få et hurtigt svar :) Gode til at . Spikes inkluderet : Plint med gummifødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg