torsdag den 26. marts 2015

Kasserolle 1 liter

Med påsat sandwich bun der giver en optimal varmefordeling. Hele serien har kolde greb og hældekant. Til alle komfurtyper - også induktion Design: Ole .

Varen føres ikke længere af Imerco. Man forstår hvorfor, med masser af fordele og klassisk design. Der kan tilkøbes forskellige typer låg til gryderne.


Gryden kan anvendes på alle slags varmekilder.

SCANPAN Classic kasserolle med glaslåg, liter. Hos IKEA finder du gryder og kasseroller til både gas, induktion og keramiske kogeplader. En kraftig aluminiumskerne sikrer kasserollen gode brugsegenskaber, og den . Den har en praktisk indvendig målangivelse og har et elegant og enkelt design. Den kraftige bund kan bruges på . Eva trio rustfrit stål kasserolle der er den perfekte hverdags gryde. Eva Trio Rustfri stål kasserolle - ltr.


I højglanspoleret stål med en sandwichbund på mm. Jamie Oliver Mainstream rustfri stål kasserolle liter.

Royal kasserolle med en størrelse på l. AL-Logo_web Stegepande og gryde serie fra Anne Larsen, er velegnet til alle typer komfure . Rustfrit stål med højglanspoleret yderside og børstet inderside. Desuden har gryden en 3-lags Teflon Xtra belægning, der . Tefal Hard Titanium kasserolle liter med låg. Den tåler ovnvarme op til 1grader. Desværre er der ikke flere af det ønskede produkt på lager.


Omkreds diameter, Ikke angivet. Lille fiks kasserolle til madlavningens mindre kogeopgaver, f. Serien kan med undtagelse af den mindste kasserolle på liter bruges på alle varmekilder - også. Klik for at se et større billede.


Beskrivelse: Eksklusiv, stilren og funktionel stegepande fra Mette Blomsterberg . Zwilling Classic gryde liter, ø16.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg