onsdag den 18. marts 2015

Neglelak tørrer maskine uv

Er du også træt af at vente unødig lang tid på at neglelakken tørrer? Så har du brug for denne kompa. Negletørrer mini UV LED Lampe, sort. Kit med Negletørrer + Elektrisk neglefil - Nails Decorator kr 119.


Negletilbehør Monkey Neglelak tørrer - Pusteabe negletørrer kr 79. Har lige et spørsmål, om en uv lampe kan hjælpe med at tørrer helt alm. Min tålmodighed er så dårlig og hver gang jeg ligger neglelak ender . Beurer MP - UV Negletørrer - TILBUD. Bliv din egen personlige neglespecialist eller gør det til en forretning.


Med den smarte negletørrer, kan der laves flotte . Elektriske filemaskiner og lamper med UV eller LED lys til hærdning af gele samt små støvsamlere til. Lille neglelaktørrer - batteridrevet. LED lampe gel curling neglelak tørring tørretumbler. Slip for tørreti ridser og at neglelakken skaller af.


Vær ikke bange for at tørre dem godt af, da de er fuldkommen hærdet og derfor ikke kan smidte. Eller om det SKAL være LAQ gellack man bruger til sin LAQ uv lampe for . De er yderst effektive til at tørre neglelak ind hurtigt, og du behøver ikke bruge. Hvis du i forvejen har en UV lampe til at lave UV-lak med fra for . Hej piger :-) Jeg er helt vild med neglelak og har riiiigtig mange forskellige,.


Så jeg vil gerne have sådan en neglelaks tørrer maskine,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg