fredag den 13. marts 2015

Whisky karaffel krystal

Både karaffel og glas har elegante detaljer, der tilføjer et strejf af stil til enhver drink. Model : Dette karaffel sæt er lavet af Bohemia Crystal fra tjekkiet, Pakken indeholder en 7ml karaffel og seks 300ml gammeldags tumblere. Sættet er lavet af Pbo krystal .

Ordet karaffel kommer oprindeligt af arabisk yarrāfa (dansk: drikkekande), men er blevet importeret til dansk via spansk garrafa og fransk carafa. Almost 1years of experience, skill and tradition has gone into the creation of this high-quality Nachtmann . Den perfekte gaveidé til den kræsne modtager. God whisky fortjener Kvalitets krystalglas som disse fra Nachtmann.

Krystalglas fra NACHTMANN, klar. Noblesse whisky sæt, dele, Spiegelau,. Velegnet til servering af whisky, men kan også med fordel bruges til rom, cognac eller på middagsbordet til vand . En vandkaraffel lader dig både køle vandet ned og servere vandet på bordet på den mest stilfulde måde - og der er karafler til meget andet end vand at vælge . Mundblæste krystal glas fra et af Polens bedste glasværksteder. Det er ikke svært eller meget krævende at opbevare whisky, men der er nogle få spilleregler som bør overholdes.


Engelsk whisky karaffel Pris : kr. Her har vi samlet nogle af markedets flotteste glas, karafler og lignende. Vi henter blandt andet glas og karafler hjem fra kendte mærker som Holmegaar .

Whisky skal helst opbevares ved en stabil . Sagaform Sagaform whiskey sten, stk. Skøn karaffel til whisky fra Nachtmann. Men som en ældre herre må jeg da indrømme, at der er en vis . Masséna krystallkaraffel fra Baccarat er håndlaget og rommer liter. Høyden på karaffelen er på hele 3cm. Indhold: Karaffel 85cl + stk.


Jeg har købt mig en glas karaffel af mærket lyngby glas. Ualmindelig smuk whisky karaffel fra Nachtmann. Der er ikke noget mere maskulint end at drikke whisky af krystal glas. Elegant krystal karaffel velegnet til både whisky og cognac.


Et smukt og eksklusivt whiskey glas fra Louise Roe. Inviter vennerne og server lidt lækker. IKEAs glas, kander og karafler lader dig servere alle typer drikke til enhver lejlighed. FRASERA whiskyglas Volume: cl.


Aida har skabt et elegant mønster til glassene inspireret af de originale eksklusive krystalglas. Med Harvey-serien får du moderne elegance til . Glassene kan bruges til van whiskey eller drinks. Betalings-information: Netbank: Jyske Bank . Karaflen er tung og lækker krystal. Smukke krystal whisky glas fra Lyngby glas inkl. Find de bedste whisky krystal karaffel priser et samlet sted.


Måske Danmarks BEDSTE tilbud HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg