fredag den 13. marts 2015

Piskeris plast

Imerco sælger piskeris til saucer, kagedeje og elpiskere. Salg til private og erhvervskunder. Kombinationen af blød og hård plastic giver et optimalt greb.


Hvis du mangler et piskeris, kan du med fordel kigger her på siden - vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige varianter. Se yderlige informationer: Varebeskrivelse. Spartler, tommestokke eller værktøjskasse udelukkende lavet af plast, grydeskeer, piskeris, serverings- og opbevaringsskåle og bestik lavet af plast. Chalklin MSBirk klokkespil piskeris, plast - Chalklin MSklokkespil køller er en høj kvalitet par piskeris. Med en plastik hoved og en længere Birk dyvel skaft, . Desværre er der ikke flere af det ønskede produkt på lager.


Hvidløgspresser, dejskraber, piskeris og rivejern - Find det hele og mere til hos. Sampak med to piskeris fra Nuance. Paletten er perfekt til nem madlavning og servering samt designet til at ligge på pandehåndtaget.


Her kommer piskerisene af silikone og plastik til deres ret, men . Materiale: Nylon og rustfrit stål Temperaturområde: -40°C til +210°C. Plast Team dørslag med hank og skaft, hvid - ø23cm. Piskeris med plasthåndta sort cm. Kæmpe sortiment af grydesker, osteskærere, piskeris, kødhammere, æggedelere og.


Passer til almindelige bormaskiner, dog ikke SDS borehoveder . Herunder hører fx miksere, foodprocessorer, hjulpiskere og elektriske piskeris. Køkkenredskaber – grydeskeer, skærebrætter, rivejern, piskeris og alt det andet udstyr til dit køkken. Steel Function piskeris - cm.


Kenwood Major Classic KM6- 8Watt, 6. HABA - skålen er formet så den ligger perfekt og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg