tirsdag den 31. marts 2015

Nilfisk algefjerner

Behandling af taget mod belægninger. Et højtryksrenser tilbehør, der sammen med et specialudviklet rengøringsmiddel giver husejeren . Bedste årstid for algebehandling af tag?

Rensning af tag - Lav-det-selv. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Vi er to naboer med samme tag af tegl.


Enten med algefjerner, skurebørste og knofedt eller den noget nemmere og mere.

Du kan købe en højtryksrenser som f. Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA - side 2. NILFISK TRÆ- OG FLISERENS LITER. Nilfisk-ALTO 4-i-dyserør klarer du hurtigt de fleste rengøringsopgaver. Der findes også forskellige typer algefjerner. De sprayes på og fjerner både eksisterende alger og forebygger også nye algeangreb. Nilfisk MTB, cykel- og motorcykelrens - liter.


Tilbehøret er nyt, aldrig pakket ud eller brugt. Passer sikkert også på andre modeller.

Vi har testet hobby-højtryksrenseren fra Nilfisk, som er velegnet til . For at sikre, at fliserne bliver helt rene, og algerne ikke straks bider sig fast igen, hvis vi får en våd sommer, kan du bruge en smule algefjerner eller brun sæbe i . RoofCleaner er et fantastisk værktøj til at fjerne alger fra tagplader og tage. Algefjerner Multitox - Have kemi - Hus og have - Produkter. Effektiv algefjerner til alle typer overflader: stalde, redskaber, køretøjer, fliser, træværk og murværk.


IDZ er et desinfektionsmiddel der fjerner lugt og samtidig desinficerer. IDZ kan anvendes på stort set alle overflader det tåler vand. KAMPAGNEPRIS Teleskop lanse til på sprøjtning af kemi på bla.


Jeg bruger min havesprøjte når jeg skal have algefjerner på fliser, mur, . Det virker fantastisk og renser fliserne for alger . Rengøring ved misfarvning eller pletter og desinfektion. Virksom mod de fleste forekommende bakterier. Virker perfekt som algefjerner!


Mange af Nilfisk-Alto´s højtryksrensere er forsynet med hjul, holdere til. Overalt kan der vente arbejde enten med algefjerner, skurebørste og . Eneste godkendte og dermed lovlige algemiddel på markedet. Enten algefjerner, skurebørste og knofedt eller den noget nemmere og mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg