fredag den 10. juli 2015

Dylon farve vejledning

Brugsanvisning: Start med at veje det tørre stof, du ønsker at farve. Hvis du ikke kan finde den ønskede farve, så send. Nej, men vær sikker på, at du følger vejledningen.

Dylon Pletfjerner før farvning. Nyhed: Nu kan du få DYLON håndfarve til håndvask. Tekstilfarve til indfarvning af bomul hør, viskose, nylon, uld og silke.


Vigtigt at tænke på inden du begynder.

VEJLEDNING: Vej det tørre stof for. Farv ensfarvet eller med viklebatik. Ul silke, og blandinger med . Med DYLON HAND kan du nemt og hurtigt skifte farve eller genopfriske farven på mindre tekstiler. Hver pakke farve er beregnet til at farve en bestemt mængde stof.


Uanset om du ønsker at lysne din garderobe op eller give en gammel kjole et nyt liv. Kom ind og få råd og vejledning - og en kop kaffe. NYTTIGE TIPS: Husk de almindelige farveblandingsregler.


Gode råd er ikke dyre hos HC Farver - vi tilbyder nemlig pris.

Vi tog op til HC Farver hvor vi fik en yderst professionel vejledning og service. Ville være super med en side der bla. Hvis din garderobe er falmet eller du er simpelthen syg og træt af hvide og beige tøj, ændre farven på selv tøjet.


Generelt er det vanskeligt at skifte farver på tøj vha farvning, det er . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Farver - Andre smykkedele nøgleringe hobbymaterialer. Klik her og find den bedste pris nu! Ren bomuld kan farves – helt enkelt. Følg vejledningen på den valgte farve og lave . Hos DIY Projects har jeg fundet en rigtig god vejledning til, hvordan du . Før udarbejdelsen af farvebadet , læse og forstå vejledningen på farvestoffet pakken grundigt. Jeg har lavet en video af det hér.


Lyse nuancer kan bruges på syntetiske blandinger, men blandingerne ikke altid absorberer farvestoffet. Bland indstøbningspolyester og hærder efter vejledningen på pakken. Brug de fire forskellige farver hobbylak til at blande 3-forskellige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg