torsdag den 9. juli 2015

Skridsikkert underlag vaskemaskine

Gummimåtten anvendes som lyd og vibrationsdæmpende underlag til vaskemaskiner og tørretumblere. Hvis din vaskemaskine hopper og står uroligt under vask, så kan det enten skyldes. Afhjælp problemet ved at sætte vaskemaskinen på et skridsikkert underlag. Gummifødder Vaskemaskine/Tørretumbler - Holder dine hvidevarer på plads og reducerer vibration og støj.


Jeg har en vaskemaskine som står på 1. Placeret maskinen på en flise (60x60x8) på gummi underlag. Min vaskemaskine slår, hopper og danser. Søger du Støjdæmpende gummimåtte til vaskemaskine mm. Sort gummimåtte, der blandt andet kan anvendes som underlag til vaskemaskinen.


Måtten har en tykkelse på cm, som giver en god stabilitet. Sæt vaskemaskinen på et skridsikkert underlag. Står vaskemaskinen ikke i vater, . Det kan gå i opvaskemaskine og er ugiftig. Skridsikker underlag, sæt med stk. Farve: Vælg mellem rø blå eller gul.


Besøg IKEA, og se vores billige skridsikre underlag af høj kvalitet. De holder tæpperne på plads og gør dit hjem mere sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg