torsdag den 9. juli 2015

Ghibli støvsuger tilbehør

Ghibli AS 4– en allround industristøvsuger til tør- og vådsugning. Batteri Ghibli Rygstøvsuger Model TBC. Støvsugerposer Ghibli Rygstøvsuger 10stk.

Hver opmærksom på at din Ghibli AShar 2 . MIEHLE støvsuger, dette køb er foregået med expresstogs fart, jeg har . Sammenlign priser og læs anmeldelser af ghibli støvsugertilbehør. Klik her og find den bedste pris nu!

Passer til diverse Ronda og Ghibli. Vægt uden tilbehør 1kg BESKRIVELSE: Stor og robust industristøvsuger til . En kompakt og robust støvsuger af høj kvalitet til den professionelle bruger. Kan leveres med HEPA-filter som ekstraudstyr.


Ghibli støvsuger AS hos Sugeshoppen Varenavn: Ghibli AS Stor og. Vi forhandler og servicerer hele det store program af Ghibli og Ronda . Alt indenfor støvsugerposer og tilbehør. Komplet liste over modeller som dette produkt passer til.


Ved klik på modellen kan se alle andre relateret produkter samt tilbehør og evt.

Med frie hænder er der intet, der hindrer ens bevægelser, og man kan derfor arbejde hurtigere og mere effektivt. De typiske modeller vises nedenfor. Mundstykke til støvsuger, Electrolux.


Frontmundstykke som kan monteres på ghibli industristøvsuger, og som gør det muligt at gå og . Stor sugeevne Lavt støjniveau Parkering af tilbehør Enkel . Vi har mange mærker, også Ghibli. GHIBLI støv- og vandsugere, der helt lever op til tidens krav! Stort udvalg af de bedste støvsugere på markedet.


Monter det tilbehør (rør, mundstykke mm.), som skal . Allround industristøvsuger til tør- og vådsugning. I stedet for ovennævnte tilbehør kan et mm rengøringssæt frit. Der er mulighed for parkering af tilbehør bag på maskinen, så tilbe-.


Standard tilbehør: Komplet slange, teleskoprør . Ghibli Industristøvsugere - fejemaskiner, ghibli, gulvvaskere, industristøvsugere, støvsugere, tæpperensere, vandsugere, aeg, affedtning - firmaer, adresser, . Bruges også som allround støvsuger hos rengøringsselskaber. En lille handy og effektiv støvsuger med lavt støjniveau. Maskinen har et lavt tyngdepunkt og rigtig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg