tirsdag den 7. juli 2015

Gram ovn rengøring

Rengøring og ve dli ge hol del se. Gryder, kogezoner, ovn og bliver meget varme ved brug og et stykke tid efter,. Ovnrummet bør kun rengøres med varmt.

Har du brug for at finde en manual til dit GRAM produkt? Søgefeltet giver dig mulighed for at finde manualer for nye og gamle produkter. På denne side finder du en oversigt over alle GRAMs komfurer.


Vil du helt slippe for besværlig rengøring af ovnen, skal du vælge et komfur med pyrolyse.

Tænd for ovnen: Indstil funktionsknappen på undervarme Steam, . Brug for en ny brugsanvisning til dit Gram hårde hvidevare produkt? Vi kan hjælpe dig med at finde din nye Gram brugsanvisning. Brug kun det originale stegetermometer, som følger med ovnen. Brug ikke damprengøringsudstyr til rengøring af ap-. Det er vigtigt for de fleste, at det er nemt at rengøre ovnen.


I dag gør mange selvrensende ovne halvdelen af arbejdet for dig. Drømmer du om en ovn, der gør . SteamClean selvrens: Nem rengøring med den smarte SteamClean funktion, damp ovnen i .

Normalt ville en beskidt ovn kræve en masse ovnrens og . Der er fuld inderlåge for at gøre rengøring nemmere, og ovnens . Inderste ovnglas der passer til Gram ovn til kun 48DKK. Vil du slippe for rengøring af ovnen, kan du vælge et selvrensende GRAM komfur med pyrolyse. Desuden har flere GRAM komfurer indbygget elektronisk . Efter længere tids brug bliver de fleste ovne ret beskidte indvendigt - det kan ikke undgås. Heldigvis er der råd for, hvordan din ovn igen bliver . Vi vil først præsentere fire Gram komfurer med glaskeramiske kogezoner og til.


Steam Clean damprensfunktionen gør det super nemt at rengøre ovnen helt til . Automatisk rengøring af ovnen - pyrolyse. Tag teleskopskinnerne ud af ovnen før pyrolytisk rengøring! Mange mennesker spørger ofte til den bedste måde til at rengøre sin ovn på, fordi de. Pyrolyse rengøring, så du slipper for at gøre den ren. Fuld inderlåge for nem rengøring.


Produktmål HxBxD: 90x60x6cm. Den nye SteamClean funktion gør rengøring af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg