tirsdag den 14. juli 2015

Vand i saltbeholderen + opvasker

Hëjjeg har en gram opvaske maskine som jeg har brugt for første gang. SIEMENS OPVASKEMASKINE VASKER TØRT - Lav. Ny opvaskemaskine, men hvordan?

Hvis beholderen er fuld af van kan du stadig hælde salt i, som så vil erstatte alt vandet. Luk låget og lås det ved at trykke ned. Brug en opvaskebørste og varmt vand fra hanen.


Hej Jeg stod og fyldte salt på min opvaske maskine, og kom derfor til at tænke.

Hvis der er belægninger på servicet efter endt opvask, kan årsagen være en af. Lågens revner og sprækker renses ikke løbende under opvask, . Opvask ikke dele, der er tilsmudset af cigaretaske. Vandhårdhed vises og indstilles. Sammenligner man de to former for opvask, er det helt. Indstilling af vandblødgøringssystemet.


Der pumpes mindre vand rundt til opvask og vandtrykket bliver lavere. Låget på saltbeholderen kan sidde løst, der kan sidde snavs på gummipakningen eller . Overhold sikkerheds og brugsinstruktionerne på.

I forbindelse med udskiftning af beholderen med opvaske-. Integreret saltbeholder (afkalkning) eller eksternt anlæg? Brug af hårdt vand (over 1ppm) til opvask kan være ødelæggende for ydelsen af . De fleste opvaskemaskiner kan tilsluttes både koldt og varmt vand.


Tågede eller mælkede glas kan skyldes for meget opvaske- og . God opvask opnås bedst med blødt, dvs. Drik ikke vandet fra maskinen, da det ikke er drikkevand. Hold opvaske- og afspændingsmiddel uden for børns. Saltbeholderen fyldes med van når ma-.


Påfyld kg salt til opvaskemaskiner og fyld saltbeholderen med vand. Kom ikke opvaskemiddel på maskinen, før den er klar til opvask. Pas på du ikke beskadiger vandslanger-. ADer kan være en lille mængde vand tilbage i. Desto varmere vand der tilsluttes, desto kortere opvarmningstid.


Med dette program kan du vaske en opvask med frisk snavs. Vandforbruget er beregnet på baggrund af 2gange standard opvask. Ved anvendelse af mellemhårdt vand skal saltbeholderen fyldes op efter ca. Så kan du følge denne guide til at vedligeholde din opvasker. Synet at din færdiggjorte opvask – der burde være velordnet af din gode “ven”.


Dosering af flydende opvaske- middel indstilles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg