onsdag den 22. juli 2015

Lasergravering maskine metal

Vores maskinsortiment omfatter bl. Lasergravering maskine, Rustfrit stål Laser Gravering, Mærkning og. VLS Desktop Serien er ideel, hvis behovet er en maskine der ikke fylder så meget.

Velkommen til at købe lasergravering og skæring maskine til salg hos os. Kina, tilbyder Hot Sale Metal og Non-Metal COLaser Cutting og Gravering . Du finder masser af information om lasergravering her på vores side. Hej, jeg sidder og skal til at købe en graveringsmaskine.

Akryl, krystal, glas, keramik, marmor, metalcoating, klu stof, træ mv. Beskrift ædelmetal, graver et logo på aluminium eller marker på crom kontrastrigt og langvarigt. Maskinen finder selv overfladen af materialet.


Brugervenlig og hurtig PC styret graveringsmaskine for gravering af mindre. Jinan Nice-Cut mekanisk udstyr Co. Vælg antal linjer, samt skrifttype på knive eller logo på f. Yderst velegnet til gravéring og udskæring på laser- og fræse maskiner.


Metallex Fleksibel 2-lags ABS plade til indendørs brug. Graveringen udføres på en CNC maskine, hvilket gør det muligt at tilføje .

Der findes et utal af tilbehørsdele uanset om det drejer sig om tilskæring, gravering eller . Dække gravering og kopi formaling maskine Deckel GK 12. Med denne laser kan man fremstille typeskilte . Som en af de førende producenter af . Hej Amino Er der nogen der sælger en lasergraverings maskine? Den skal bruges til træ og metal tænker jeg.


Vi hjælper med klargøring af filer, og vi betjener maskinen. Vi kan også tilbyde at udarbejde. Filer til laserskæring og -gravering.


Scanditools ApS vil på årets metalbearbejdningsmesse fremvise en. W Laser Cutting maskine, metalplade skæremaskine. Schwartz arbejder professionelt med at lave lasergravering til en lang række.


Find god kvalitet fiber laser gravering cutting machine metal cutter til salg på Huansheng maskiner. Graveringsmaskine til metal, plastik og andre hårde materialer med. Få testet dine emner med Technomark graveringsmaskine helt gratis, så du kan se dine . En kompakt CO2-lasergraveringsmaskine med udvidede funktioner.


Anvendes til lasergravering eller skæring af plast, træ, akryl, metal, glas, læder og gummi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg