torsdag den 20. august 2015

Cyclovac slange

Superflex er det nye inden for støvsugerprodukter. Når man skal støvsuge, trækker man bare den ønskede længde slange ud af sugekontakten og støvsuger. Slange med regulering, tænd-sluk og indikation for tømning af beholder og rensning af filter.

Super-luxus med ergonomisk håndtag og regulering . Her finder du vores forskellige slangesæt til Cyclovac centralstøvsuger. Digitalt, komplet slangesæt, 9m. Slangesæt med regulering og indikation for tømning af beholder og rensning af filter.

Reparationslangen er tilsluttet til din originale slange med et forbindelsesstykke . Passer på slanger med en diameter på 32mm. Er du træt af at slæbe rundt på din støvsuger op og ned af trapper, så er det maske noget for dig med et komplet sæt, der indeholder alt der skal bruges til at. Tilbehør til støvsuger, andet mærke Cyclovac, Cyclovac håndtag med tænd-sluk sælges i . Denne kraftige modellen passer godt til eneboliger og villaer og er testvinner på sugeeffekt.


HØST-TILBUD PÅ CYCLO VAC BLACK EDITION 6Testvinneren og bestselgeren i Black Edition utgave! Soft-touch slangetrekk med på kjøpet så langt . Flex-slangen bruges hovedsageligt bag fejebakker, men kan også bruges ved meget svære rørtræk. Cyclo Vac det perfekte system, der passer netop.

Til den eksklusive CycloVac slange,. Bare tilslut den fleksible slange til sugekontakten for. Forskellige slange-længder er til rådighed. Fordelen ved den nye type er, at røret går bagud i . Leverandøren anbefaler os endvidere at købe tænd-sluk slange, da slangen er bedre . Het Onderdelenhuis in Diepenbeek is de grootste Cyclovac Dealer, met de meest complete Cyclovac winkel.


In onze winkel, showroom te Diepenbeek, hebben . Ingen resultat på cyclovac+slange+overtræk+til+støvsugerslange. Kunne kjøpt slange fra andre levrandører men valgte sentralstøvsugerbutikken da de var billigst. Modellen passer godt til eneboliger og villaer og er testvinner på sugeeffekt. Kan tilkobles alle typer rørsystemer på markedet. Glöm besvärlig hantering av den långa centraldammsugarslangen.


Her finner du diverse kvalitetsslanger og løsninger knyttet til slangen på sentralstøvsugeren. Flexit, Beam, Villavent, Foma, cyclovac med flere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg