mandag den 17. august 2015

Vinkælder i gulvet

Det er der råd for, uanset om du bygger nyt, bygger om eller bygger til, så er muligheden der, blot du har adgang til jorden under . Opbevaringsløsning til din vinsamling, som kombinerer tidsløst og elegant design med et perfekt tempereret miljø. Hos Vinorage tilbyder vi nedgravede vinkældre til opbevaring af vin, champagne mv.

Jow tak, så kommer der lige en vinkælder opad gulvet. Det er ikke en stor vinkælder – det er nærmere et vinrum – men det tæller. Gulvet bliver et flot teaktræsskibsdæk.


Ialt integrerede halogenspots, fordelt på worktable og canopy.

Døren til det nye rum bliver en sort, eloxeret alu-glasdør . Går du rundt med tanker om en vinkælder? Vi er klar til at skræddersy en vinkælder til dig, så dine drømme om den perfekte vinkælder kan blive til virkelighed. Vil et klimavinskab indfri dine behov bedre end en vinkælder? Det er iøvrigt slet ikke godt med en rund vinkælder til Amarone vine. Vinkælder under skur - Lav-det-selv.


Kælderlem plan med gulv - Lav-det-selv. Det har Kenneth Wagner gjort, og han smiler hele vejen ud efter hver flaske. Løsninger til opbevaring af vin boomer.

Du kan både købe udendørs og indendørs vinkælder eller et vinskab. Indret din egen vinkælder, eller lad os komme med et indretningsforslag på din nye. Har du en fugtig og kold gammel kælder?


Læs mere om, hvilket gulv der passer bedst. Så kan den forvandles til en smagfuld vinkælder. Den historiske kælder er indrettet med sand på gulvet, vintønder, levende lys og . Køkkenet gemmer på fine detaljer, der gør rummet personligt. Eksempelvis gemmer køkkenet på en vinkælder under gulvet.


Idetderengang var en vinkælder. Stact vinreoler egner sig godt til en vinkælder eller vinrum. At åbne gulvet med et glas kan tjene mange formål.


Man kan give bygningen et luftigt præg og f. Arkitekttegnet villa med masser af lys og luft, men under jorden gemmer sig en vinkælder med murede vinreoler og klinker på gulvet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg