mandag den 31. august 2015

Vand i trevlesien

Hvis der kommer vand ud under vaskemaskinen, kan årsagen være en af følgende: Fejlen kan skyldes at trevlesien ikke er spændt ordentligt fast, eller at den er . Når trevlesiener fyldt, kan din vaskemaskine ikke centrifugere, og derfor skal den tømmes. Derfor skal den, ligesom den trevlesien, renses jævnligt.

Den lille slange er ganske rigtigt til at tømme maskinen for vand - der. AEG vaskemaskine tømmer ikke ud vandet - Lav-det. Vaske maskinen står med vand i. Bauknecht vaskemaskine - Lav-det-selv.

Tilbageslagskraften fra det udstrømmende vand kan presse slangen op af . Tag trevlesien u tøm den og rengør den med en tandbørste. Er trevlesien tilstoppet, kan vandet ikke komme hurtigt nok ud af maskinen. Det betyder, at maskinen centrifugerer med for meget vand i . Er der nogen, der ve hvordan jeg får hældt vandet fra, der er nede ved . Det er som dova skriver helt normalt, at der bliver en sjat vand stående inde ved trevlesien, som så løber ud når du åbner for at rense denne.


Vandforsyning: Kun koldt vand (medmindre andet angives på programoversigten). Rens trevlesien en gang om måneden. Velkommen til vores kundeservice og online support.

Maskinen vasker som normalt og lukker vand u som den skal. Afhængigt af model sidder der, tit på forsiden af vaskemaskinen, en lille luge. Bag denne finder du trevlesien, et lille rør der kan tømme tromlen for vand manuelt . Kan maskinen ikke tømmes for van kan den ikke centrifugere. Prøv at rense trevlesien for smuds. Lyden kommer nederst til højre, omkring trevlesien.


Jeg åbnede også trevlesien og der kom en smule vand u med en høj grad af . Electrolux FlexCare vaskemaskinen justerer automatisk ti vand- og energiforbrug efter vasketøjet. Hvornår har du tømt trevlesien? Den kan godt stoppet til, og så tager maskinen ikke ret meget vand in for den mærker jo at der er vand . Jeg har brugt hexafosfat til afkalkning og det har en fantatisk . Afbrydelse af vand og elektricitet.


Rengøring af skuffen til vaskemiddel. Hvis du oplever at dit produkt ikke fungerer, kan du her bestille en servicetekniker. Du kan også ændre eller annullere en booking. Siemens kundeservice besvarer alle spørgsmål om Siemens produkter.


Vores apparater er lavet under hensyntagen til miljøet. Nogle af materialerne kan genanvendes,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg