torsdag den 27. august 2015

Pofiber føtex

Sammenlign priser og læs anmeldelser af pofiber Fødevarer og Drikkevarer. Klik her og find den bedste pris nu! Glutenfri - Tørrede fiber af kartoffel (Pofiber) Næringsindhold pr.


Fedt: g - heraf mættede fedtsyrer: g. Pofiber er kartoffelfiber som kan bruges til alle typer af bagning og madlavning. Pofiber binder effektivt store mængder af væske, så maden eller brødet bliver . Føres desværre ikke i Føtex endnu Lidl har det, nogle fakta og vist også nogle Kvicly/Brugs ellers Matas og . Består af tørret kartoffelfiber, men indeholder kun 12g kulhydrat/100g. Binder væske rigtigt effektivt og giver brød en saftig konsistens.


I dag skal vi snakke lidt om indkøb. Jeg har nemlig via et samarbejde med Føtex en lille fin præmie, som én af jer kan vinde, og kravet herfor er . Jeg traf det første gang i Føtex. Po-fiber er mellemgroft, og egner sig til alt undtagen kager. Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots. Lækkert glutenfrit toastbrød med kun g kulhydrat pr.


Glutenfrit og melfrit, bagt med Pofiber. Pofibre fra Semper; FiberHusk; Fibrex fra DanSukker; Vaffelmix; Havredigestive fra Semper; Cantucci fra Semper; Chokoladekiks, digestives med chokolade og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg