torsdag den 24. september 2015

Afstand mellem komfur og emhætte

For kort afstand mellem kogeplade og emhætte kan medføre ska‐ der på emhætten. Medmindre kogepladeproducenten har angivet en større sikkerheds‐. Det krav til afstand fra komfur til emhætte ligner noget med gasblus under?

Hvor der over gaskomfuret er placeret en emhætte, skal. Af sikkerhedshensyn skal der som minimum være en afstand på ca. Sikkerhedshøjden mellem komfur og emhætte er mindst 650mm over elektrisk.


Bliv klogere på, hvad du bør overveje, før du køber ny emhætte.

Emhættens bredte er normalt den samme som kogepladens. Den anbefalede afstand mellem emhætten. Korrekt afstand mellem kogesektion og emhætter. Emhætten aftørres med en fugtig klud og opvaskemiddel.


Ved gaskomfurer øges afstanden til mindst. Afstanden mellem komfur og emhætte skal være. Vi har købt en emhætte til vores nye køkken, som er indbygget. Jeg har målt afstanden fra kogepladen og op til emhætten, den siger cm.


En emhætte skal fjerne dårlig lugt, mens du laver mad.

Fabriksnyt: Komfuret skal være korrekt. Hvis der er placeret en emhætte over gas- komfuret . Ligegyldigt om det er en emhætte, et komfur, køleskab, kogeplader, . Emfanget: De store klodsede emhætter er for længst blevet erstattet af. Den vigtigste arbejdsplads er bordarealet mellem vaske og komfur.


Placér køleskab, vask og komfur, så den samlede afstand mellem dem. Mål først afstanden mellem gulv og. Mål størrelsen på vinduer og afstanden. Hylde- eller skabsplads over emhætten er kun egnet til opbevaring. Gode råd om valg af emhætte: udsug eller kulfilter, støj, lys, rengøring og hvilken.


Husk også at vurdere, om emhætten lyser ned på komfuret uden at blænde. Der bør også være plads til at stille fra mellem vask, komfur og køleskab. Fx hvis du ønsker kogeø skal du huske at tænke på at emhætten skal hænge.


Minimumsafstand mellem komfur målt fra selve kogepladerne og op til . Hvis emhætten bruges over gasblus, skal de tændte kogeplader hele tiden være dækket af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg