onsdag den 23. september 2015

Opvaskemaskine professionel

ASKO professionelle opvaskemaskiner er lavet af holdbart professionelt rustfrit stål og er alle ECO-modeller. Se hele sortimentet og læs mere her. Her finder du en oversigt over vores produkter.

Larsen er storkøkken leverandør til alle køkkener. Vi har et stort udvalg Zanussi opvaskemaskiner og grovopvasker. Opvaskemaskine har en standardbredde på 60cm. Asko professional maskinerne ligner husholdningsmaskiner, men lever op til .

BILLIGST MED PRISGARANTI - Kan også Leases. Nortec tilbyder en high-end professionel opvaskemaskine. Lydniveau: Db Display: LED Hurtigste programin. Kontakt os for bestilling af denne vare.


Perfekt til sygehuse, plejehjem og institutioner. SEMI PROFESSIONEL OPVASKEMASKINE. Erhvervs opvaskemaskine til skoler, institutioner og lettere . En dansk designet professionel opvaskemaskine produceret af en af markedets absolut førende highend producenter af professionelle . Maskinen vil ikke pumpe vand ud.

En professionel opvaskemaskine, som er tilpasset din virksomhed øger produktiviteten, reducerer omkostningerne og ikke mindst forenkler din arbejdsdag. KEN opvaskeløsninger til hoteller og restauranter. KEN har over års erfaring med professionel opvask på disse vigtige områder.


Afspændingsmiddelet er også meget velegnet til almindelige . Vi giver en professionel rådgivning. Find lige det, du leder efter, hos WhiteAway. Vi gør det nemt og bekvemt at . BRITA-vandfiltersystemer giver ideelt vand til opvaskemaskiner.


Disse er blot nogle af de problemer, som indikerer, at der kan være behov for reparation eller service af din opvaskemaskine. Tilkalder du professionel hjælp, . ASKOs professionelle vaskemaskiner er specielt konstrueret til at opfylde de skærpede produktkrav inden. I mange danske hjem er opvaskemaskinen en uundværlig del af hverdagen, da den bliver flittigt. Det ene forreste ben er knækket!


Vi har billig fragt og dages returret. Professionel reparation af din opvaskemaskine hos DTS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg