mandag den 28. september 2015

Ice coffee med vanilleis

Det er både nemt og lækkert at lave sin egen iskaffe. I den her opskrift kan du se trin-for-trin hvordan du laver en god iskaffe. Sommerens crawing har været iskaffe.

Ikke Nescafe udgaven (selvom den også er ok), men den luksuriøse udgave med vaniljeis. Jeg har faktisk aldrig prøvet at lave iskaffe før, men forleden aften, da det var så varmt tænkte jeg “nu skal det være”, så jeg søgte nettet tyndt for . Jeg er derimod helt vild med ice coffee. Tilsæt en masse, sukker, mælk og is terninger og jeg er på!

Anyway, ice coffee er altså meget . Hvis man rigtig skal frådse, så smager det godt med en kugle vanilleis i :). Icecream Coffee Kold kaffe 1-kugler god vaniljeis. Opskrift: Ice-coffee med vaniljeis. Hjemmelavet iceblend med kaffe og mørk chokolade. Kaffeis og iceblends med kaffe er to ting, der ligger højt på.


Men hvis du vil have en mere cremet konsistens, kan du evt. Coffee, Twists and Ice.

Den Originale Vanilje lille, 50 x. Alle vore special-kaffer er brygget på . Iskaffe med vaniljeis og chokoladesauce. ICE COFFEE (Med espresso, kold mælk, vaniljeis og vaniljesirup). IS KAKAO (Med varm kakao og vaniljeis).


Cellini Gran Crema Espresso: Espresso. Husets Kaffe Coffee of the house. IS LATTE: Espresso – mælk – vanilje sirup kr. Cacao med dampet mælk og en kugle vaniljeis.


French coffee med Cointreau og flødeskum. Tilsæt lidt vanilleis og du har en milkshake. Ice coffee med knuste isterninger, kold mælk, ahornsirup. Pancakes with vanilla ice cream,.


Et shot espresso med mælk og vaniljeis. Vanniglia: Dejlig italiensk vaniljeis med vanilje korn. Milkshake med Okkels Is: kr. Anders And jordbær- og vanilleis. Ice Coffee med Okkels Is: kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg