fredag den 18. september 2015

Skridttæller ur

Fitbit Alta Fitness aktivitetsmåler large - sort. Vores pedometer starter fra 1kr. De er lavet af kemikalie fri gummi og .

Vi tester de bedste skridttællere og fitness . Aktivitetsarmbån Unisex, Bluetooth, Pulsmåler, Vandtæt, Touchskærm, Ur,. Det sker gennem den indbyggede skridttæller og kalorieberegner, der findes i . Sammenlign priser og læs anmeldelser af skridttæller ur Andet sportsudstyr.

Klik her og find den bedste pris nu! Et godt tilbud på en flot skridttæller armbånd med ur. Tilbuddet starter fra 7- og kan bruges med tæl skridt . Armbåndet har indbygget skridttæller, distancemåler og kalorietæller. Udover alle de almindelige ur-funktioner, så kan du også indsamle data om dine . I stedet for at ligne noget, du eventuelt kunne slippe af sted med på løbebanen, har Withings helt enkelt taget et klassisk ur og lagt en . Puls ur med skridttæller, PM18. Med en skridttæller bliver man opmærksom på, hvor meget – eller lidt – man.


Se vores store udvalg af Garmin på intersport.

Vi har alt fra vivofit, ure, forerunner, løbeure og meget mere. PMer et puls ur med skridttæller fra Beurer - er fantastisk for dem, der gerne tage lange ture og se dine fremskridt. Med funktioner som skridttæller og kobling til telefonens GPS kan man overvåge, hvor meget eller hvor lidt man bevæger sig. Hop til Hvad er fordelene ved et skridttæller-ur eller skridttæller-armbånd?


Runner skridttælleren ( pedometer ) har flg. Ur, skridttæller (km), måling af kalorieforbrug, Stopur, Kalendar og FM radio. Uret byder på et design, der minder om et dansk Skagen-ur, men det har indbyggede aktivitetsmålere såsom skridttæller og en søvnmåler.


Få en skridttæller leveret lige til døren. Vi har et stort udvalg og vejleder omhyggeligt. Superdry Digi sportsur med skridttæller. Casio Mixed W-59-1VQES Unisex ur.


New Look RUBBER SPORTS Ure light brown. Tæller skridt, kalorier, træningsti mål, distance og søvn. Smart skridttæller med dages hukommelse.


Denne skridttæller beregner antal skridt, afstand og forbrændte kalorier. Skridttælleren har også indbygget ur, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg