tirsdag den 9. februar 2016

Gram køleskab bipper

Det er et GRAM køleskab med to indikatorer øverst, der viser. Hver eneste gang at lysshowet kører høres også et yderst irriterende bip. Har du brug for at finde en manual til dit GRAM produkt? Søgefeltet giver dig mulighed for at finde manualer for nye og gamle produkter.


Du er på den side, hvor du kan finde alle Gram Køleskabe. Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om . Et køleskab er meningen at køre så stille som muligt.


Hvis der begynder at bippe , er det normalt apparatets måde at fortælle dig noget er galt. Tak fordi du valgte et kvalitetsprodukt fra Gram Commercial A/S. Denne brugsanvisning vil fortælle dig,. Der lyder et kort bip og den nye indstilling er gemt. Har et fryseskab, Gram FS 32 år gammelt.


Alarmen for høj temperatur lyder (kode E5) og jeg deaktiverer den efter forskrifterne i. Politiken lørdag: Tusindvis af danskere har i 1990erne købt køleskabe fra Gram, der typisk går i stykker efter 3-år, selvom de burde kunne . Jeg har et Gram køleskab ,KS 4456-FX, som jeg er super glad for. Der har aldrig været problemer med det. Kører fint, larmer ikke og der . Vi kan hjælpe dig endnu hurtigere med din forespørgsel hvis du har flg.


Køleskabet lugter, larmer eller køler ikke nok - men hvad kan du selv gøre ved det? Vi giver dig svaret på, hvordan du selv løser problemerne .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg