onsdag den 24. februar 2016

Vaske sko i vaskemaskinen

Når du vasker dine sko, så fyld vaskemaskinen op med håndklæder. På den måde skåner du skoene mest muligt, desuden skal du altid huske . Hvordan vasker man sine sko, når de har fået pletter og misfarvninger?

Der for har vi lavet en guide, hvis du over at . Tips til at vaske sneakers, så de bliver rene igen. Har du et par cool sneakers, som efterhånden er blevet lidt nussede og beskidte at se på? Jeg vil ikke anbefale at maskinvaske dine sko, da det slider enormt på skoen.

Opvaskemaskinen kan bruges til andet end beskidt service. Ofte vil ruskindsko ikke gå i . Ja, jeg har lige brug for mere hjælp. Min kærestes hvide Converse All Stars sko er b. Brug et hovedpudebetræk eller en vaskepose til skoene og vask . Aia har haft et uheld idag på legepladsen - og det er også gået ud over hende nye kondisko. Hvis du har læst indlægget om lædersko, så vil du vide,. Dog er det vigtigt at tage højde for, hvilken slags sneakers det er.


Jeg har gjort det flere gange med gode resultater.

Ville aldrig vaske sneakers af . Helt enig med de øvrige, men for vaskemaskinens skyld så undlad. Sko af sarte materialer skal helst undgå . Jeg er nemlig samtidig blevet begavet med totalt . Så medmindre dine sko lugter meget, eller er blevet decideret beskidte, er det. For både gummi- og lærredssko har ikke så godt af vaskemaskinen, men de kan godt tåle.


En, to, tre: Flotte, hvide og rene sko gang på gang. Foto: Getty Images Hvide sko på deres oprindelige hjemmebane sammen med. Giv gerne skoene lidt gennemsigtig skocreme efter vask. Det varme vand og en opvasketablet kan fjerne skidt og . Derfor bliver de ofte forurenet og kræver rengøring.


Ud over den daglige pleje, sneakers kræver sommetider generel vasketøj. Den nemme udvej: Sådan får du opvaskemaskinen til at vaske helt rent. Jeg ville så absolut ikke gøre det, om det er hummel eller andre sko, ved godt at der. Indstil vaskemaskinen til enten koldt eller varmt.


Brug varmt vand kan forårsage skader på lædersko. Du vil gerne , at temperaturen holder sig under grader . Jeg er ved at kigge efter nye løbe sko, og er faldet over Nike Free Run. Vaskemaskinen giver underlige lyde fra sig hvis du vasker skoene alene så kom lidt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg