tirsdag den 9. februar 2016

Gulvvasker brugt

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA. Vi har både nye og bruge maskiner på lager, og er altid frisk på en god handel.

NY Ride-On gulvvasker GRANDE BRIO fra . Find Brugt gulvvasker på GulogGratis. Danmarks bedste tilbu find den rigtige gulvvasker pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! Her på listen finder du et fint udvalg af forskellige gulvaskere til salg, der findes mange forskellige mærker og modeller her på listen.

Alt til stort professionelt brug. God brugt gulvvasker, batteridrevet med cm. Vi har brugte kvalitets gulvvaskere til både privat og erhverv. Uforpligtende demonstration på maskiner over 10.


En rigtig arbejdshest med stor batteri kapcitet. Idéel til fx værksteder eller mindre butikker. Fremstår meget velholdt og med alt service overholdt. Gulvvasker (demo-model) med batteri, næsten ikke brugt.


Reolux Danmark leverer alle former for reolsystemer og inventar til lagerindretning og kontorindretning herunder også transportmateriel.

GULVVASKERE Vi fører Kärchers brede program af gulvvaskere. Har du brug for en gulvvasker, så kontakt Clean Solution. Her kan du se hele vores store udvalg af både nye og brugte gulvvaskemaskiner.


Når du har store gulvarealer, der skal vaskes er brugte gulvvasker en ideel løsning, som kan spare dig for rigtig meget tid med en moppe og spand. Hos Factory Cat kan du vælge mellem fem typer af gulvvaskemaskiner, alt efter dit behov. Det er også en af mange grunde til, at Leifheits Picobello gulvvasker bliver brugt af professionelle rengøringsfirmaer over hele verden. Sc 3er en yderst effektiv gulvvasker - se mere her! Se den vedhæftede pdf for yderligere detaljer.


Via vores tilbud til Jer med et stort udbud af gulvvaskere samt vores service, . Vil gerne give Jer, som køber en brugt maskine hos os, en god oplevelse. Vi har et stort udvalg, hvis du skal have ny eller brugt gulvvaskemaskine til erhvervsmæssigt brug. Gør arbejdet lettere og hurtigere og sikrer et godt og effektivt resultat. Alle anførte priser er vejledende og er ex. Tøm tank for brugt sæbeopløsning når Scooba har vasket gulvet rent.


Finder selv rundt om bordben og langs lister og fodpaneler. Disse maskiner har gange så meget børste tryk som hvis man brugte en moppe, . For mere information, køb, leje eller leasing af denne Kärcher - gulvvasker, kontakt venligst Benny Fjord på tlf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg