onsdag den 17. februar 2016

Led lampe til negle

Lampen er kompakt og praktisk og passer perfek. Fashiongirl LED UV Negletørrer Lampe . Nyhed LED lampe hærder dine LED gele negle på bare sek. Nu kan du spare masser af tid med brag af LED UV . Elektriske filemaskiner og lamper med UV eller LED lys til hærdning af gele samt små støvsamlere til neglestøv. UV-lamper der hærder det meste negle gele.


Her finder du vores udvalg af UV Neglelamper og LED Neglelamper, som skal bruges til at hærde gel neglelak. Jeg har besluttet at jeg gerne vil havde en LED lampe fra Ezflow men nu dukker der altså et spørgsmål op. LED negle lampen er basis for at kunne anvende L. Er der nogen der har erfaring med LED lamper til at hærde neglelak? New-9W-LED-UV-Lamp-for-Curing-Nail-.


Perfekt til tørring af negle- . Man konkluderede, at UV negle-lamper udgjorde en risiko for. Lampe C: Indeholdt 6x 1W (6W) LED-pærer med en bølgelængde på 4nm. Virker Le Mini Macaron LED lampe med andre mærker af gel-lak? Derfor er prisen på gel-negle normalt også meget højere end almindelig neglelak.


Hvad er forskellen på UV og LED? Negle er et for de fleste overraskende stort marked og produktudvalget er enormt. LED Lampe Pris: 39DKK Varenr.


Erstatnings rør til Standart lampe Pris: 6DKK Varenr. En gel manicure tilføjer en langvarig farve til dine naturlige negle. UV lampe standart Pris: 67DKK Varenr. Gele-neglelak anvender en unik formel, der reagerer på UV eller LED-lys.


LED lys kilden kan som hovedrregel ikke bruges til ex. Hvis du kæmper med negle, der er skrøbelige, så er gelélak rigtig godt til. Gratis fragt ved køb for min 45- kr.


Sættet koster 38- og indeholder en LED lampe, rens, base og top lak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg