onsdag den 24. februar 2016

Cupcake stativ pap

Her er det stativ du lige står og mangler for at fremvise dine flotte hjemmelavede (eller købte) cupcakes til veninderne. Husk at købe kagepap med til dit nye stativ - det skåner det ved udskæring af kagen. Velegnet til barnedåb eller børnefødselsdag.

Vendbart - lyserød og lyseblå . Vi fører et stort udvalg af kagefade, etagere, kageopsatser og meget mere online - se udvalget her. Kagerne kan skilles ad (velcro) og sammensættes som man . Cupcake Wraps med roser stk, Culpitt.

Jeg lavede en enkelt portion dej og fik mini cupcakes. I netbutikker koster papstativerne ca kr - og kvaliteten er den samme som denne. Flotte pap kagefade med Prinsesser og cars. Cake pop stativ - transperant blå. Rainbow Dust Edible Metallic Food Paints - Pearlescent Spring Green ml.


Lav en cupcake står for en Brude bruseba der ikke kun vise godbidder, men vil også blive en del af dekorationer. Enkel at samle fra pap kage runder og tunge . Kagestativ, Forskudte etager. Isvaffel holder til isvafler Wilton.

Your cupcakes will look perfect for the shower. Vis dine cupcakes til en fest eller begivenhed ved at placere søde behandler på et træ cupcake stativ. Hvordan man laver en DIY cupcake stativ. Brug den varme lim pistol til at lime lige store pap cirkler sammen.


Arrangere papstykkerne så ufærdige . Placer pap på papiret og trække en linje omkring kagen bor derefter forsigtigt skære blyant cirkel . Custom print runde karton cupcake gulv display stativ. Se kagekreationers udvalg af kagefade og kagepap til gode priser. Slottet er beregnet til at placere cupcakes på, men så snart de var spist,. Dekorere cupcake stativ, hvis det ønskes.


Kagepap eller lignende papir skal benyttes. HobbyGros er en Dansk hobby grossist, med masser af forskellige vare såsom smykker, ark, kort, karton, papir, scrapbooking, skæremaskiner osv. Ekstra stærk kagepap, der er overtrukket med perlehvidt staniol.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg