torsdag den 18. februar 2016

Obh c smart gryder

C-smart har alle de samme funktioner som den klassiske serie, Supreme Steel, men nu med fuldt. Stort glaslåg gør det let at holde øje med maden. Klik her og find den bedste pris nu!


Kasserolle ltr, Gryde 2+ltr. OBH Nordica C-smart gryder og kasserolle sæt. Praktisk hældetud på begge sider.


Fuldt visuelt glaslåg som kan drejes for at regulere . Glaslåg med integreret dørslag og hældetud på gryden. Tåler maskinopvask og kan benyttes på alle varmekilder inkl. Hjem og Bord er en online Isenkrammer med et stort sortiment af nye og gamle kendige. OBH - C-Smart kasserolle liter.


Gryden har et stort glaslåg, der gør det let at holde øje med maden. Stort praktisk glaslås for optimal tilberedning. Smart gryde fra OBH med stort praktisk glaslåg. OBH C-Smart er en fornuftig serie af . OBH Nordica fejrer sit års jubilæum. Danmark af analysebureauet GfK.


Og så vejer den relativt meget – halvandet kilo med låg, 9gram uden. Det henviser den til en andenplads, men der er tale om en rigtig god . OBH Nordica gryde - C-smart, C-smart gryde fra OBH Nordica Gryde i rustfrit stål med glaslåg fra OBH Nordicas serie C-smart. Køb OBH Nordica c-smart gryde obh nordica billigt her. Find varer fra butikkerne samlet til dig et sted. Alle priskategorier, unikt udvalg og god support.


Simpel og meget funktionel Supreme Steel gryde fra OBH Nordica KØBES HER! Flot og funktionel C-Smart kasserolle fra OBH Nordica! Raadva Eva trio, Tefal, OBH Nordica, og Le Creuset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg