fredag den 21. april 2017

Grøntsagshakker elektrisk

Elektrisk grøntsagshakker , Moulinex, tromler - funktioner: Snitte, strimle og rive. Det er let at skifte tromlerne Aldrig brugt Kan afhentes i . Kenwood elektrisk spiralizer FGP203WH. En praktisk elektrisk minihakker fra Wilfa.


Køb en grøntsagshakker eller grøntsagssnitter, og lad den lille maskine gøre arbejdet for dig. Den kan på få minutter snitte et væld af forskellige grøntsager i . Se vores store udvalg af grøntsagshakere og grøntsagssnittere på Bilka. Hos KitchenOne finder du markedets bedste Minihakkere - fra førende mærker. Testvindere og awardvindere - Produkter med udmærkelser. Find hvidevarer, elektronik etc.


Noget, der kan være svært med f. Når du har snittet dine grøntsager, . Står du og mangler den helt rigtige køkkenmaskine og storkøkkenudstyr, går du aldrig forgæves hos H. Vi har maskiner til ethvert formål. Skærene vender væk fra åbningen, så det er umuligt at skære fingrene, mens man . Dekorer dine retter med Curly Veggies grøntsagshakkeren og sæt din. Always Fresh Kitchen Curly Veggies Grøntsagshakker. Dæksel til at forhindre sprøjt følger også med.


Køkkenmaskinen har tilbehørsdele, som kan købes separat som blender, kødkværn og grøntsagshakker. Vi præsenterer manuel grøntsagshakker! Du kan bruge den til at hakke og skære grøntsager hurtigt og behageligt!


Tryk blot ned på toppen, og de indvendige . Den universale grøntsagshakker kan snitte alle typer af madvarer, indsæt blot den skæreskive som passer til dit behov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg