tirsdag den 4. april 2017

Kaffe med sirup

Køb din kaffe sirup her hos Rigtig Kaffe. Sirup Salted karamel Kaffedeal. Vi har alt til den perfekte kop kaffe.

Chokolade sirup af 1 rørsukker. Anvendes til is, sorbets, tilsmagning af kaffe, cappuccino og espresso. Med kaffesirup kan du få din almindelige kop kaffe til at smage af weekend. Du tager den og laver den om til noget, du vil tilbyde gæster .

Vi sælger mange forskellige kaffesirupper, i både og cl . Vælg en kaffe fra et dyrkningsområde eller et bran du godt kan lide. Se vores brede udvalg af lækker kaffesirpp med mange forskellige smagsvarianter - lige fra sød vanille og chokolade til hasselnø lakrids og karamel. Vælg mellem Vanilje, Karamel, Irish Cream, Lakrids, Sukkerfri mm.


Fantastisk Kaffesirup med en blød hasselnød smag. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kaffesirup Fødevarer og Drikkevarer. Klik her og find den bedste pris nu!


Sweetbird Syrup giver dig mulighed for at lege med smagen på din kaffe, og opdage nye drinks og milkshakes - vi har mange varianter hos KaffeMekka. Pep din kaffe op og lav din helt egen personlige drik med sirup til kaffen.

Sweetbirds mange varianter gør det let, og KaffeMekka gør det billigt. Kaffesirup - Kaffe sirup - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38. Her finder du vores store udvalg af forskellige sirup til drinks, kaffe osv.


Denne kaffesirup giver din kaffe et sødligt twist af vanilje smag. Du kan også bruge den lækre kaffesirup til desserter, såsom is, kage, smoothies og milkshakes. Pift kaffen op med en af disse spændende sirupsvarianter.


Er også gode til at komme på desserter. Routin sirupperne åbner op for muligheden for selv at kreere spændende kaffedrikke derhjemme, og flere af sirupperne fungerer også udmærket til desserter. Køb en smagsfuld og lækker sirup til din kaffe!


Tilsæt sirup og mælk, og giv blandingen et opkog. Tag gryden af varmen, og hæld kaffen i. Beskrivelse: Lækre kaffe sirup fra Lie Gourmet. Ud over at give en skøn smag til din kaffe kan du f.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg