onsdag den 5. april 2017

Køleboks til bil test

Så bør du måske overveje at købe en køleboks og have maden med. Moderne isoleringsmaterialer gør næsten klassiske kølebokse på. Markedet bugner med forskellige typer kølebokse.

Hvilken køleboks skal man vælge. Her vil du finde artikler og test af forskellige kølebokse. Se alle artikler om kølebokse længere nede på denne side. Alle de otte afprøvede kølebokse er.

Transportable el-kølebokse og køletasker til biltur og campingferie. Waeco Tropicool TCX-køleboksen - en rigtig god køleboks til den krævende bruger. Kan køle grader ned under udenomstemperaturen, eller varme op til . Er der nogen der kan anbefale en god og ikke for dyr el køleboks til.


Camping, er der en glimrende test af flere modeller kølebokse, i vidt forskellige. Jeg skal bruge en køleboks til en sommerfest vi skal holde, og har besluttet at jeg vil forsøge at købe en billig model. Hold hovedet koldt, hvis familien ønsker sig en elektrisk køleboks til.


Testholdet tog temperaturen på seks bokse til mellem 4kroner og . Det samme gør sig gældende inden for kølebokse.

I dag er der et stort udvalg af mobile kølebokse, der kører på strøm fra bilen, el-nettet eller . Det er en kompressor-køleboks, hvilket. Der findes mange små kølebokse som man kan supplere op med på. Mobicool køleboksen Vhar et dobbelt blæsersystem, der sikrer hurtig nedkøling. Findes der et online 3d malerprogram til bil?


Eneste der kan opfyldet det krav er en kompressor-køleboks. Test af brugtbil - Ford Focus stationcar. En køleboks er bedre Endelig understreger hun, at køletasken er . Sammenlign priser og læs anmeldelser af køleboks Camping. Klik her og find den bedste pris nu! Køb Outwell ECOcool køleboks - liter på Bilka.


Se også hele udvalget af Køletasker og køleelementer. Vi har valgt denne køleboks, en Waeco CFX40. L Kompressor køleboks af højeste kvalitet.


Indbygget spændingsvagt som kan indstilles så startstrøm sikres. I bilen låses den fast med sikkerhedsselen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg