mandag den 3. april 2017

Lej en barista

Den bløde espresso, latte eller varm chokolade vil forkæle alt fra kunder, . Lej vores mobilekaffebar (en ombygget Piaggo Ape Scooter) med alt havd du behøver for en god oplevelse. Kaffe, the, kakao og humørfyldt barista.

Barista kaffe til events, messer og fester, fra vores charmerende kaffeknallerter, kaffecykler, kaffevogne og mobile kaffebarer. Vi kommer med en kaffevogn, der er klar til at lave masser af kaffe, chai og varm chokolade. Den bliver betjent af en kompetent og serviceminded barista, som er . Vil du gerne forkæle dine medarbejdere, holde en fest eller mangler du en lokkedue til din messe stand?

Så er en barista altid et kæmpe hit! Lej Københavns hyggeligste mobile kaffebar til dit næste arrangement. Lej en Fogarolli-bil med barista. D Gode råd og kommentarer modtages.


LEJ EN KAFFEVOGN TIL DIT ARRANGEMENT. Vi lejer vores fine kaffevogn ud til selskaber og events, og med følger selvfølgelig vores erfarne barista og kaffe . Byd dine gæster på en enestående kaffeoplevelse. Du kan også gøre et ekstra godt indtryk og fylde hylderne med . Velkommen til Baristakursus Nordhavn!

Vi tilbyder kurser og events til entusiater og professionelle. Vores baristi og kaffevogne står klar til at gøre din næste event endnu mere speciel. Aurelia, musica,Appia, jura, kaffemaskine, coffeetrade, kaffekompagniet, cappuccino, cafe latte, leje af espressobrygger til cafe og bar, Appia, aurelia, Mazzer . Kristian Knudsen er kaffeenthusiast og driver Kristianskaffe, som er “lej en barista” til fester og arrangementer. Tuk Tuk Coffee har vi valgt kun at bruge. Vi er en mobil barista kaffe maskine.


C》 バリスタ ((コーヒーショップでコーヒーを作って出す人)). I vores udvalg er der mange forskellige pakker, så dem alle her. Cafe FolkeVens mobile kaffebus kan mødes til diverse markeder, klassiske billøb og træf mm. Lej også den mobile kaffebar med barista til bryllup, fødselsdag, . Vi har skabt den ideelle verden hvor Barista kaffe bliver skænket til travle.


De tilbyder også, at man kan leje den mobile kaffebar, hvis man . Tag kontakt til os, hvis du vil leje eller købe en kaffemaskine. Vi har kaffeautomater som passer til alle og som laver rigtig god kaffe samt te og varm kakao. VW Café er retro og serverer kaffe til lyden af jazz.


Forkæl gæsterne til bryllupsreceptionen med en barista, . Har lige været til service og fungerer perfekt. Der medfølger stamper, mælkekander, knockbox, tragt, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg