tirsdag den 11. april 2017

Nilfisk alto dyse

Nilfisk: Kew, Alto, C10 C10 C11 C12 E1og E140. Nænsom rengøring af din bil, båd eller cykel - Se vores store udvalg af Nilfisk her! Sammenlign priser og læs anmeldelser af alto dyse VVS artikler.

Passer til modellerne Compact og Excellent fra Nilfisk-Alto. Bruges blandt andet til fjernelse af indgroet skidt på . Ergonomisk design med optimal holdekomfort. Højtryksdyse til optimal rengøring af køretøjer.

Køb dine Nilfisk højtryksrenser og tilbehør med rådgivning og service på godkendt webshop med hurtig levering. Alto skumdyse for Roof Cleaner. Nogle rengøringsopgaver er bare ekstra krævende. Med Nilfisk Powerspeed dyse får du et værktøj. Køb Nilfisk-ALTO dyse til patio cleaner plus komplet inkl.


Online bestilling af reservedele og tilbehør til Nilfisk, Alto, WAP og gerni. Ovenstående link også slanger, håndtag, dyser og dele til Patiocleanere og andet . Terrassevasker til fjernelse af genstridigt. Annoncer med Nilfisk Dyse på DBA.

Stort udvalg af Nilfisk Dyse til billige priser. Vi tror på tætte og lang- varige relationer med både kunder, leverandører og medarbejdere. Find Nilfisk alto højtryksrenser på GulogGratis.


Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Har slange, håndtag og dyser til en Nilfisk c. Tornado Plus dyserør uden dyse 1cm. Montér dyse eller andet ud styr, som du ønsker at anvende. Vask hen mod afløb eller lignende. Dysen har en spredningsvikel på grader, som sikre en hurtig og effektiv rengøring.


Den velkendte bajonetkobling fra . Billig højtryksrenser fra Nilfisk til salg online. Med en Nilfisk højtryksrenser får du hurtigt gjort terrassen sommerklar. Den er monteret med en autodyse, som laver en bred stråle, og som . Shop efter nilfisk alto dyser på Kelkoo. Den nye Nilfisk-ALTO POSEIDON 3-serie er den perfekte løsning. Som med alle højtryksrensere fra Nilfisk-ALTO er ergonomi og.


Her findes alt til Nilfisk-Alto. Passendes tilbehør: Powerdyse med rand … Længde (mm):.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg