onsdag den 19. april 2017

Støvsuger opbevaring

Med en smart opbevaring af dine rengøringsmidler og rengøringsartikler får du nem adgang til. Smart opbevaring af støvsuger og andre rengøringsartikler. Møbler med flere funktioner, smart opbevaring og flotte gem-væk-løsninger.

Super smart udtræk til rengøringsartikler, støvsuger osv. Opbevaring med udtræk, Ikea, Ikea Utrusta rengøringsopbevaring. Flot og unikt kosteskab med justerbare hylder og slangeholder til støvsugeren. Skabet anvendes til opbevaring af eksempelvis støvsuger, koste, gulvspande og .

Således er støvsugeren let at transportere, pladsbesparende at . Alle effektive og kompetente, men forskellige - tilpasset til forskellige . Sammenlign priser og læs anmeldelser af opbevaring støvsugertilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Menalux vacuumpose til opbevaring af puder, dyner og tøj.


Beskytter effektivt mod støv og møl. I denne oversigt viser vi vore opretstående støvsugere og gulvplejemaskiner af fabrikatet SEBO. Takket være det ultrakompakte design vejer denne støvsuger ikke ret meget og er nem at gemme væk. Nilfisk One støvsugere er kompakte og effektive, .

Eller hvad med et nyt garderobeskab til soveværelset eller børneværelset. Lille kompakt støvsuger med praktisk slange opbevaring. DCfjerner lige så meget støv, som en traditionel støvsuger.


Til opbevaring og opladning af støvsuger og opbevaring af tilbehør. Kraftig og samtidig fleksibel støvsuger med stor sugeeffekt på grund af konstruktionen med cyklonteknik. Ergospace ZE 3Electrolux støvsugeren er med moderne design, ergonomisk. Støvsuger våd og tørt uden udskiftning af filter. Pladsbesparende og beskytter tøjet mod van lugt, skimmel, snavs og insekter.


Let at suge luften ud med en støvsuger. Integreret opbevaring af slange, ledning og tilbehør til praktisk transport og opbevaring. Tilbehør og strømkabel kan nemt og hurtigt opbevares på maskinen. Køb Vacuumposer til støvsuger + til sammenrulning uden brug af støvsuger. Det frarådes at opbevare silke, dun og skind og pelsværk.


Indbygget opbevaring til støvsugerslange. Fleksibel støvsugerslange til små og store afstande. Designet som en værktøjskasse for nem transport og opbevaring.


Find støvsugerslange holder, opbevaring af strygejern til kosteskab hos Køkkenfornyelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg