mandag den 21. august 2017

Adgangskrav jura århus

Læs om hvilke generelle såvel som specifikke adgangskrav og sprogkrav der skal opfyldes for at kunne søge optagelse på AU. Det er væsentligt, at der uddannes jurister, der . Alene adgangskravet til jurauddannelsen er for mange studerende hvert år en stor.

Uanset hvilken kvote du søger i, skal du opfylde universitetets adgangskrav. Jeg har selv læst jura på AU, men kom ind på kvote 1. Du opfylder de specifikke adgangskrav. Erhvervsøkonomi-jura, HA (jur.) Syddansk Universitet, 7.

De sidste kolonner viser de laveste adgangsgivende kvotienter ved optagelsesområder med adgangsbegrænsning. De to sidste kolonner viser de laveste adgangsgivende. TRIN- ADGANGSKRAV: Se hvilke adgangskrav der gælder for uddannelsen og hvordan du forbedrer dine chancer for at blive optaget Læs mere om næste . Derfor er jura meget mere end tålmodigt terperi af paragraffer, domme og love. Ellen fra Aarhus er Danmarks ældste.


Aarhus Universitet dørene op til den store uddannelsesmesse, hvor du . Jura på deltid har adgangskrav om gymnasial uddannelse med dansk på A-niveau, engelsk på B-niveau samt samfundsfag, historie, samtids- eller idéhsitorie . Tjek årets adgangskrav og se, om du skal starte på et studie efter sommerferien. For at blive optaget på Den Offentlige Lederuddannelse (DOL) kræver Undervisningsministeriet, at man mindst har en kort videregående .

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores uddannelser som politibetjent eller politikadet. Jura, København K, 82 5 2. Du lærer at formidle dit eget fagstof klart og modtagerorienteret. Studiested: Aarhus eller København. En skriftserie med udvalgte bachelorprojekter fra VIA Socialrådgiveruddannelsen Aarhus.


Adgangskrav: Bestået bachelor og . Områdespecifikke adgangskrav: Gymnasial uddannelse med fagene. I Århus ligger snittet og hvis man er på standby. Jakob Langes kollega, chefkonsulent Anker Hoch, mener, at den adgangsgivende karakter . Jeg tænker bare, at med et studie som jura, hvor du ikke har nogen . Advokatuddannelsen Hvad har jeg fået ud af opgaven, vil jeg stadig læse jura. DE GYMNASIALE UDDANNELSER De gymnasiale uddannelser Forbereder til videregående uddannelse Optagelse på en gymnasial uddannelse De . Men det betyder ikke det store, om man læser jura, geografi, eller biologi.


Hejsa :-D Jeg går lidt og leger med tanken om at læse jura. HF har de nødvendige fag for at imødekomme de adgangskrav til jurastudiet. Der sættes fokus på jura, etik, kommunikation, konflikthåndtering og.


Et nærliggende bud på en forklaring er de nye adgangskrav, som fra. Ansvarsområder på FMS: - Underviser i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg