fredag den 11. august 2017

Vw up fælge

Mangler du nye fælge til din VW Up, så klik ind og se det store udvalg her. I vores WheelGuide får du fuldt overblik over hvilke fælgdesign og størrelser, der kan leveres til hver enkelt bil, og din . En up kommer standart på 1 og det er jo en af grundene til, at den holder sit lave forbruge (fordi den køre på barnevogns hjul).

Det omfatter ikke kun de rigtige VW Up! Det er nemt og hurtigt med daekonline. Alufælge på BilBasen - Danmarks største bilmarked.


Billige originale Volkswagen stålfælge, der passer på din Volkswagen.

Stålfælge Volkswagen stålfælge. QuickPot har en stålfælge der passer til din VW. Hvilken Volkswagen model vil du finde fælge til? Re: Forslag til fælge på VW UP. VW Up og dens søsterbiler Seat Mii og Skoda Citigo, er uden tvivl den.


Tro det eller ej, men en lille Up, kan rent faktisk håndtere fælge på op . Forhandlermonteret ekstraudstyr. Med VW logo til gummi- og metal-ventiler. Lige nu har vi et attraktivt tilbud til dig, der drømmer om en Volkswagen up!

Du kan nemlig købe kampagnemodellen double up! Se mere om ekstraudstyr til din Volkswagen Up! Find hjuldata, et, indpresning, dæk, bredde, højde fælge.


Hjuldata - Tekniske data på hjul, hjuldata, . Fælge aluminium til VW UP køb på Europas største shop for brugte dele fra autoophug. En VW Up skifter karakter med matchende fælge, som disse OZ . Vælg det rigtige tilbehør til din Volkswagen. Klik på den aktuelle model nedenfor og se udvalg og priser. Danmarks bedste tilbu find den rigtige vw up fælge pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! Vi kan som nævnt skaffe den fælg . Spoke alufælge med dæk til VW UP!


S04FZZ (fælge) Passer bla. Andre dæk størrelse og mærke venligst forhør om pris. Passer til alle VW UP, Skoda Citigo samt Seat Mii. Samlet sæt med vinterdæk monteret på stålfælge.


Vi forhandler fælge og dæk til alle bilmærker, og vi er konkurrencedygtige på kvalitet og priser. Vinterdæk og fælge til VW up fra kr 600.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg