mandag den 28. august 2017

Bagte kartofler i ovn sølvpapir

Den bagte kartoffel er en rigtig populær spise, når vi danskere sætter aftensmaden på bordet. De bagte kartofler bages uden sølvpapir og smøres med olie. Forvarm ovnen på 2grader (varmluft 2grader).

Den anden da købte vi så bagekartofler til et par gange. Svinemørbrad - HASTER - Hyggesnakindlæg12. I det - Seniornettetindlæg26. Bagekartofler - Hyggesnak - Heste-Nettet.

Jeg putter da heller aldrig sølvpapir om bagekartofler, medmindre de skal. Kan jeg uden sundhedsrisiko bruge alufolie (“sølvpapir”) i ovnen, som indpakning af bagekartofler og eks. En bagt kartoffel er noget af det fineste man kan spise - alene eller som tilbehør til. Hej allesammen Sidder og skal have bagte kartofler men vi har kun en alm ovn.


Bagte søde kartofler toppet med friske grøntsager og persille. Har aldrig prøvet det men måske skulle jeg prøve det. Dagens menu er ovnstegt mørbra bagte kartofler og en salat rest.


Noget af det jeg får flest spørgsmål . I går bestod tilbehøret af bagte søde kartofler og de smagte.

Kender du det der me at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt. Søde kartofler kan grilles, bages, dampes, pandesteges og moses til puré eller suppe. Bagt kartoffel med dressing er en klassisk amerikansk. Varm vandbad op til 56° og tænd ovnen på 175° varmluft.


Ovnbagte græskar-kartoffel-feta-tern og dryaged steak. Disse bagte kartofler med fyld er super lækre og god til en bøf eller kylling. Tag kartoflerne ud af ovnen og afkøl dem lidt uden . SÅDAN GØR DU Tænd ovnen på 2grader.


Bagte kartofler fungerer fint både som en primær ret og som tilbehør. Læg dem dobbelt, så du har stykker. Smør midten af sølvpapiret med rapskimolie.


Skær og server kødet med de bagte kartofler og trøffelsmør. Kom en klat smør på et stykke sølvpapir, kom kartofler og fisk ovenpå. Bagt laks med nye danske kartofler, asparges og sour cream.


De er samtidig sundere og mere nærende end kogte kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg