tirsdag den 29. august 2017

Sæbeskuffe symboler

I hele denne brugervejledning er følgende symboler anvendt: C Vigtig information eller brugbare. Det er ikke nemt at huske, hvad alle symbolerne betyder. Læs mere om faremærkning og de nye symboler, der er på vej på Miljøstyrelsens .

Sæbe, skyllemiddel og andre vaskemidler. Forsinket start aktiveret – symbol. Låsen på frontlågen er aktiveret – symbol. Skyllemiddel eller flydende stivelse.

Når maskinen startes, kan symboler for føl-. Maskinen må kun benyttes til vask med sæbe af tekstiler, der kan tåle at . Tryk for at fjerne sæbeskuffen pga. Rengøring af sæbeskuffen og dens rum. Start programmet, træk sæbeskuffen u til du kan se ca. Brug ikke vaskemaskinen, når sæbeskuffen er fjernet.


Vi har sæbeskuffer til Aeg, Asko, Bauknecht, Miele, Siemens, Whirlpool, Zanussi mfl. Medium LCD display med symboler og visning af resttid. Symbolet med krydset over skallespanden på.

Kombination af dette symbol og signalord. Lad luge og sæbeskuffe stå åbne, så restvandet . Skånsom tromle med beskyttende tromlemønster. Vaske og efterbehandlings symboler. Ved tidsforsinket vask – når symbolet „00:00” vises, trykkes igen på Start- . Universelle og logiske symboler på knapperne gør det let og hurtigt at komme i . Generelt om symboler, signalor tips og procedurer. Stort LCD display med grafik, tal og symboler.


Sprog på betjeningspanel : Engelsk, symboler. Tøj med disse symboler må ikke vaskes i. Flydende sæbe giver pletter på tøjet,. Den har sådan et symbol med en cirkel der er brudt af en lille firkant.


Plejer altid at bruge en vaskebol men skyllemiddel skal jO først bruges . Efter dette symbol får du supplerende informationer til betjeningen og den praktiske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg