torsdag den 26. oktober 2017

Legater og fonde

Danmarks legatportal, hvor oplysninger om ALLE legater kan findes. Det er oplysningerne fra bøgerne Vejviser til legater og fonde samt . LegatNet er danske fonde og legaters eget officielle legatsøgningssystem.

Her kan danske studerende hurtigt og let få overblik over de legater, der kan søges til . Legater og fonde fra SIN Landsforeningen SIND. Mangler du penge til at finansiere dit projekt? Der findes rigtig mange fonde og legater, der giver økonomisk tilskud til udlandsophold.

Derudover findes der adskillige mindre fonde, som du kan søge ud fra . Fonde og legater som kan søges vedr. Få inspiration til fondssøgninger. Morsø Kommunes Legat for Ældre og Handicappede . Lokale- og Anlægsfonden - Fonden støtter nybyggeri, ud- og ombygning af. Ludvigsens legat - Støtte til aktiviteter for vanskeligt stillede børn og unge.


Her er et overblik over de fonde og legater som banken bestyrer. Vi har samlet legater, stipendier og fonde, der er relevante for danskere her. Find let og gratis dem der er relevante for dig på denne side.

Nedenstående er en liste over Arkitektforeningens legater og andre legater og fonde der kan være relevante for arkitekter. Der er en kort introduktion til de . I forbindelse med studierejser er der ofte mulighed for at søge støtte til afviklingen af rejsen. Syddansk Universitet råder over en række fonde og legater som studerende kan søge. Desuden findes der utallige private . Fonden har til formål at støtte udforskningen og formidlingen af Københavns historie. Du er her: AU Medarbejdere Institutter m. AU Økonomi og Bygninger - Medarbejderportal Økonomiportalen Økonomimanual Administration af legater og fonde . Dansk Sygeplejeråd administrerer en række fonde, hvorfra det er muligt at søge økonomisk støtte.


Her en oversigt over forskellige legater og fonde med relevans for psykologiske forskningsprojekter. Uanset om du er berettiget til udlandsstipendium, vil der være en . I menuen til venstre har du direkte link til to . Det kan måske være, du har brug . Her finder du en oversigt over de fonde og legater, der administreres af Sønderborg Kommune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg