onsdag den 11. oktober 2017

Skuffe skabsspærre

IKEA - PATRULL, Skuffe/skabsspærre, Med låsen er det nemt at forhindre dit barn i at få fat i “forbudte” ting i skuffer og skabe. Andet, Skuffe-skabsspærre, Patrull Ikea, Skuffe/skabsspærre stk hvide - Med låsen er det nemt at forhindre dit barn i at få fat i “forbudte” ting i skuffer. Bruges til at forhindre børn i at åbne skuffer og skabe. Giv mig beske når varen kommer på lager. Sammenlign priser og læs anmeldelser af skuffe Børnesikkerhed.


Klik her og find den bedste pris nu! Vi har næsten lige fået nyt køkken og jeg vil være ked af at skulle skrue i de nye skuffer, og det er ikke rigtigt en mulighed at rokkere rundt, da vi . Her finder du alt til børnesikring af hjemmet. Med hjørnebeskyttere, skabslåse og andre sikkerhedsprodukter, kan du nemt gøre din bolig sikker for børnene. PATRULL Skuffe/skabsspærre - IKEA ---- Baby proof?


Skuffe Og Skabsspærre 155439Kvalitet er garanteret,at prisen er den laveste! Kn-746842-aa - sikkerhed i hjemmet carlobaby skuffe og skabsspærre høj kvalitet Århus,top kvalitet Århus,Børn,Børne- babyudstyr,Sikkerhed i hjemmet. IKEA - PATRULL, Skuffe/skabsspærre, Med låsen er det nemt at forhindre dit barn i at få fat i “forbudte” ting i skuffer og skabe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg