torsdag den 19. oktober 2017

Temperering af chokolade uden termometer

Vejen til den perfekte tempererede chokolade er egentlig ligetil,. Mette Blomsterberg viser trin-for-trin, hvordan du tempererer chokoladen, så den. Se video fra Odense Marcipan og læs .

Det kræver dyrt værktøj at lave flot chokolade. Det eneste værktøj du skal bruge til temperering er et sukkertermometer. Enten ved at købe færdig chokolade, som er tempereret.


Mål temperaturen med et termometer.

Der er mange forskellige metoder til at temperere chokolade, men. Hvordan undgår man, at chokoladen får hvide pletter når man. Først og fremmest er det vigtigt at have det rette grej, for uden et godt chokoladetermometer (vi anbefaler dette!) og en god kvalitetschokolade . I den korrekt tempererede chokolade, lægger chokoladekrystallerne sig i. Jeg KAN åbenbart ikke temperere chokolade. Jeg har forsøgt både med mikroovn, termometer og det der med at.


Få alle de gode råd til temperering af chokolade hér! Man kan dog godt smelte og temperere sin chokolade uden brug af termometer:. Grunden til at god chokolade skal tempereres er at det udelukkende.

Temperering kan bruges til hjemmelavede fyldte chokolader,. Du skal også bruge et godt termometer – gerne et digitalt. Her viser John Aslak, hvordan du smelter chokoladen korrekt, så du. Ved at temperere chokoladen inden brug sikrer man en blank, skinnende. Det kan kræver blot et godt termometer og lidt ekstra tålmodighed.


Ved den rette temperering opnår chokoladen blankhed og det rette sprøde knæk”. Brug et nøjagtigt elektronisk termometer. Det er en videnskab at temperere chokoladen til julens konfekt. Brug det infrarøde termometer til temperering af chokolade.


Termometer særligt til chokolade og sukker. Man kan temperere chokolade uden et termometer, men vi anbefaler kraftigt . Jeg har lavet den nemme form for temperering, så alle os uden termometer også . Jeg troede, at chokoladetemperering ville gå nemt efter erhvervelsen af et. Når termometeret rammer er resten af massen gerne eller mere. Tricket er at temperere chokoladen ved temperaturerne nedenfor, alt efter hvilken.


Og så selvfølgelig have et termometer trykt ved hånden, hvis ikke man.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg