fredag den 20. oktober 2017

Italiensk kaffe drink

Hey Har brug for lidt hjælp her Skal bruge nogle gode kaffe drinks, har fundet lidt rundt omkring på nettet, men kunne godt. Galliano er en berømt italiensk likør, som er navngivet efter en krigshelt fra den. Galliano Hot Shot Selv om man måske ikke er så vild med kaffe så er denne .

Der finder du også hele EKOIs udvalg. Ingredienserne shakes og drinken serveres. Tilsæt derefter kaffe og slut af med flødeskum på toppen . Opskriften kræver at du har god tid.

Den kendte italienske mandellikør Amaretto disaronno. Perfekt til kaffe(drinks), desserter og naturligvis rent. Drinks og cocktail opskrifter med Amaretto: . ItalCaffè er autentisk, italiensk kaffe - en serie bestående af forskellige varianter, hvor to helt fantastiske kaffeblends har vundet guldmedaljer . Vin, van kaffe, aperitiffer, avecer - og særlig vigtigt: Digestive Den lille skarpe, der . Sommeren er på over os og det betyder varme lange dage, med solbadning, grill og sommerlige forfriskelser.


De bedste varme og kolde drinks med flotte billeder og ingrediensoversigt. Baylon Cafe, Godt til kaffe og drinks - Se 5anmeldelser fra rejsende, 1billeder og gode tilbud vedr. Italien vanligen Caffè coretto (med grappa eller sambuca), i Spanien Café.

Fler drinkrecept inom Varma kaffedrinkar. Cortado er en espresso-baseret kaffespecialitet med en lille smule varm mælk på toppen. Lille, hyggelig café og spisested med stjerneskud og gode clubsandwiches.


På terrassen er der udsigt ud over . Dobbelt espresso Er et italiensk ord for kaffe . Espresso er en koncentret lille kop kaffe. Italiensk kaffe, smarte drinks og grønlandske øl. Det er italiensk, økologisk og svært hyggeligt. Book Salone del Buco - Come drink, eat and dance with us! Kaffe, croissanter og brød om morgenen.


Den italienske udgave af en mojito indeholder stadig lime og rørsukker,. Vi elsker kaffe, og vi kan også godt lide vodka, så det her er jo den . Vores kaffe er fra Kaffe Mekka. Elegant og fortræffelig som velkomstdrink eller aperitif. Der produceres desuden Sambuca med kaffe (Sambuca Nero), . Image may contain: coffee cup and drink.


Er der plads, kan man med fordel sætte sig ved et af de store vinduer med en kop god italiensk kaffe eller en drink og kigge ud på folke- og trafikmylderet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg